Garage Kenis nv. zoekt een

Vestigingsverantwoordelijke garage Herentals

LOCATIE

Herentals

GEPLAATST OP

13-01-2018

Bedrijfsinfo

Profiel

Je bent een geboren netwerker met een grote affiniteit voor de autosector. Uiteraard beschik je over een goed commercieel aanvoelen en ben je sterk in het detecteren van opportuniteiten. Je successen en je ervaring spreken dan ook voor zich.

Belangrijk is de ambitie en drive om uit te groeien tot het gezicht van de vestiging. Je genoot een hogere opleiding en beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten. Je bent een inspirator en motivator pur sang. Op administratief, organisatorisch en cijfermatig vlak sta je sterk in je schoenen.

Functieomschrijving

​Als operationeel verantwoordelijke zet je op commercieel en organisatorisch vlak de lijnen uit. Je creëert een klantgericht en inspirerend werkklimaat.

Je motiveert en coacht een team van een 8-tal vakbekwame medewerkers. Ook zet je jou schouders onder de verdere uitbouw van Renault in de regio Herentals. Door actieve netwerking word je het gezicht van van de vestiging en heb je een rechtsreekse impact op de successen. Je volgt nauwgezet de resultaten en rendabiliteit op. Je beheert dan ook de budgetten en neemt gepast acties. Uiteraard steek je als hands-on manager waar nodig mee de handen uit de mouwen. Je werkt nauw samen met de andere leden van het managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de eigenaar.

Wij bieden U

Je kan rekenen op een gepaste verloning in verhouding tot je verantwoordelijkheden.

Je komt dan ook terecht in een dynamisch en gedreven organisatie waar je prestaties naar waarde geschat worden.

In deze functie krijg je de kans om zelfstandig zaken in handen te nemen, nieuwe initiatieven te ontplooien en elke dag opnieuw een reëel verschil te maken.

Plaats tewerkstelling

GARAGE KENIS

Lierseweg(HRT) 328 2200 HERENTALS

Samenvatting
Vacature: Vestigingsverantwoordelijke garage Herentals