Gast bvba. zoekt een

ACCOUNT MANAGER

BEDRIJF

Gast bvba.

LOCATIE

Mol

GEPLAATST OP

26-03-2018

Bedrijfsinfo

Onze opdrachtgever, gevestigd te Geel, is een gerenommeerd opleidingsinstituut en een technologisch centrum dat deel uitmaakt van de Confederatie Bouw Provincie Antwerpen. Aanvullend op scholen, beroepsopleidingen en middenstandsopleidingen, organiseert Tecno Bouw gespecialiseerde vormingen voor werknemers en vaklui van bouwondernemingen. De ambitie is hét kenniscentrum worden voor de verschillende beroepen in de bouwsector.

Profiel

Je bent een bachelor (marketing, communicatie, …. enz) of staat door ervaring op een gelijkwaardig niveau. Je beschikt over 5 tot 10 jaar commerciële ondervinding, liefst in het B2B - segment. Je werkt heel zelfstandig, bent contactvaardig en hebt een passie voor de bouwsector. Je denkt klantgericht, neemt vlot initiatief en werkt met de courante MS Office - toepassingen. Je bent vlot in het spreken en schrijven van de de Franse (en de Engelse) taal. Idealiter woon je in de Antwerpse Kempen of ben je bereid te verhuizen.

Functieomschrijving

Jouw belangrijkste taak bestaat erin om het opleidingscentrum te “verkopen” en het nog meer als hét kenniscentrum voor de bouw te profileren. Je volgt evoluties in de markt, ontwikkelt nieuwe opleidingen, zoekt externe trainers voor de betreffende trainingen en volgt de concrete uitwerking op. Je zoekt nieuwe mogelijkheden voor bestaande opleidingen, werkt mee aan updates en onderhoudt bestaande contacten. Tenslotte breid je door prospectie, networking en externe representatie uw relatiekring en het klantenbestand uit.

Wij bieden U

Het bedrijf biedt jou naast een competitief salarispakket, een ruime verantwoordelijkheid en een grote zelfstandigheid in een moderne werkomgeving.

Interesse? Stuur dan jouw sollicitatie met curriculum vitae naar Jan Geukens van adviesbureau Gast, Frankfurtlaan 6 te 2400 Mol of e-mail naar jan.geukens@adviesbureaugast.be. Je mag rekenen op een snelle en discrete behandeling van jouw sollicitatie.

Samenvatting
Vacature: ACCOUNT MANAGER
Uren: Onbepaalde duur