Mighty Monday Consulting zoekt een

Accountmanager

LOCATIE

Mol

GEPLAATST OP

29-12-2017

Bedrijfsinfo

Infoland is al sinds 1998 een toonaangevende leverancier van slimme softwareoplossingen. Software waarmee we mensen helpen dagelijks het maximale uit hun werk te halen. Bedrijven kloppen bij ons aan wanneer thema’s als kwaliteit, veiligheid, milieu en het welzijn van mensen centraal staan. Dankzij ons kunnen hun medewerkers snel de juiste informatie vinden, risico’s in kaart brengen of juist leren van gemaakte fouten.

Profiel

Over welke kennis en vaardigheden moet je zeker beschikken?

Je bent oprecht geïnteresseerd in de problematiek van je klanten en bent in staat deze te vertalen naar onze praktische software oplossingen. Het werven van nieuwe klanten zit in je bloed. Je neemt actief deel aan netwerken, beurzen en andere evenementen om zo nieuwe mensen te ontmoeten. Ook bouw je verder op je bestaande relaties. Daarbij ben je in staat om op alle niveaus met de klant mee te denken en op basis van demonstraties het enthousiasme voor onze producten op te wekken. Je hebt een bachelor opleiding, bij voorkeur in commerciële richting. Ondertussen heb je meer dan 5 jaar ervaring als accountmanager binnen de Business-2-Business markt. Je hebt een grote plus als je ook kennis en ervaring hebt met de verkoop van software. Je vindt het leuk om doelen te halen en zo samen met je team successen te vieren. Je bent daarbij niet bang om op verschillende niveaus in organisaties mee te praten.

Functieomschrijving

Deze rol is op het lijf geschreven van een commerciële doorzetter die mee gaat helpen onze Belgische groeiambities waar te maken.

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, is onze organisatie verdeeld in verschillende zelfsturende teams. Eén van deze teams is Team België, bestaande uit een accountmanager, twee consultants en een medewerker op de binnendienst. Het team is verantwoordelijk voor de eigen klantportefeuille en het is onze ambitie om het team richting 2018 flink uit te breiden. Om deze doelstelling waar te maken zoeken we een bevlogen accountmanager. Als accountmanager speel je een belangrijke rol binnen je team. Je bent verantwoordelijk voor het totale salestraject bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Daarnaast denk je actief mee over de teamdoelstellingen op de korte en lange termijn en je vertaalt die naar de verkoopkansen en acties toe. Je bent betrokken bij je klanten, je kunt je goed inleven in de problematiek die er bij hen speelt en je bent in staat om de wensen van de klant daarbij helder te vertalen naar onze software oplossingen.

Wij bieden U

• Dé kans om onderdeel uit te maken van een snel groeiend team
• Een leuke flexibele, klant- en servicegerichte organisatie
• Opleidingen (zowel intern als extern)
• We bieden je de kans om je verder te ontwikkelen
• Open en informele bedrijfscultuur, hecht team
• Grote zelfstandigheid in de uitoefening van je functie met veel ruimte voor initiatief
• Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Interesse?
Herken jij je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur een motivatie met cv naar Lotte Vanhoof, lotte@mightymondayconsulting.be.

Samenvatting
Vacature: Accountmanager
Uren: Onbepaalde duur, Full-time