L. Heylen Bouwonderneming zoekt een

Ervaren projectleiders bouw

LOCATIE

Olen

GEPLAATST OP

14-12-2017

Bedrijfsinfo

Algemene bouwonderneming L. Heylen n.v. werkt volgens de klassieke bouwmethode. Kwaliteit, planning, flexibiliteit en budgetbeheersing zijn onze kernwoorden.

Als algemeen aannemer zijn wij actief op het gebied van villabouw, renovatie en projectontwikkeling.

Bouwen met algemene bouwonderneming L. Heylen n.v. kan op de volgende manieren:

Aanbesteding.

U hebt reeds een architect en zoekt één aannemer om uw project te laten realiseren. Aan de hand van de plannen en het lastenboek opgemaakt door uw architect maken wij voor u een gedetailleerde offerte.

Woonklaar bouwen.

U wenst te bouwen met een algemene aannemer die samen met u en een team van architecten uw plan ontwerpt en bouwt binnen uw budget en dat geheel in overeenstemming met uw programma van eisen en wensen. Voor, tijdens en na de bouwwerken is hij uw aanspreekpunt.

Profiel

  • Heb je de gevraagde opleiding : niveau bachelor, ingenieur of architect is vereist met minimum enkele jaren ervaring.
  • Beschik je over een dosis daad- en wilskracht. Wil je werken in een enthousiast team van toch reeds ervaren jongeren en iets ouderen.
  • Wil je beschikken over de modernste technieken. Wil je doorgroeien en carrière maken. Wil je goed verdienen en beloond worden voor je prestaties.
  • Aarzel dan niet en solliciteer nu rechtstreeks naar ons bedrijf zonder tussenkomst van selectiekantoren of derg.
  • Wij garanderen een snelle duidelijke reactie op alle sollicitaties en een persoonlijk gesprek met de zaakvoerder voor diegenen die beantwoorden aan het vooropgestelde profiel.

Wij bieden U

  • Bouwonderneming L. Heylen en Magnus Villas bieden je een financieel zeer gezonde en ambitieuze werkomgeving die hoogwaardige kwaliteit en service nastreeft !
  • Reeds vol orderboek tot einde 2017 en de continuïteit gedurende de volgende jaren : O.a . Overheid : werven in Mechelen en Lier (totaal voor meer dan 3.000.000 €) Privé : Appartementen in het Leuvense met een bouwkost van meer dan 2.000.000 € Onderhoud op chemische bedrijven voor meer dan 1.000.000 € Nieuwbouw Villas en ingrijpende verbouwingen in het Leuvense, de Kempen enz. voor meer dan 4.000.000 €.
Samenvatting
Vacature: Ervaren projectleiders bouw