Sunparks Kempense Meren zoekt een

Finance Controller

LOCATIE

Mol

GEPLAATST OP

09-02-2018

Bedrijfsinfo

Ben jij hands-on en heb je al operationele Finance ervaring, maar ben je op zoek naar een functie als controller, vind je het interessant direct betrokken te zijn bij de operatie van Sunparks en anderen te adviseren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Profiel

Je opleiding en ervaring:

Voor de functie Finance Controller is het belangrijk dat je beschikt over een Bachelor diploma in een Bedrijfseconomische richting. Omdat het een functie is, waarbij je als Trainee start, zoeken we iemand die weliswaar zelfstandig kan werken
en beslissingen kan nemen, maar kun je rekenen op ondersteuning vanuit de Centrale Finance-afdeling, zodat je door kunt groeien naar een zelfstandige Finance Controller. Wij zoeken iemand met ongeveer 2 jaar ervaring in een Financiële functie, opgedaan in een commerciële werkomgeving.

Bovendien heb je sterke affiniteit met financiële processen en kengetallen en versta je de kunst het juiste advies op een correcte manier te verwoorden naar anderen. Je bent pro-actief, oplossingsgericht en commercieel ingesteld.

Functieomschrijving

Op Sunparks Kempense Meren werk je samen met de andere leden van het Management Team om het beste resultaat te behalen. Jean, als General Manager van het park is je direct leidinggevende, maar ook André, de Finance Manager voor de Sunparks parken in België heeft een belangrijke rol om je te coachen en te begeleiden. Je bent in deze fulltime functie verantwoordelijk voor zowel de dagelijkse financiële gang van zaken als voor het aanleveren van de bedrijfseconomische analyses

en rapportages van Sunparks Kempense Meren. Bovendien ben je niet alleen verantwoordelijkheid voor een adequate administratieve organisatie en interne
controle, maar ben je ook de administratieve en financiële vraagbaak voor het management.

Je hebt als Trainee Finance Controller een belangrijke rol bij de voorbereiding van het park budget voor Jean en André. Tevens zorg je voor de juiste financiële input voor Jean en geef je advies op financieel gebied aan de managers van operationele afdelingen en directie van Sunparks.

Wij bieden U

Wij bieden: je een interessante functie als (business) controller waar je verder in kunt ontwikkelen in een uitdagende, commerciële, (inter)nationale omgeving.

Wil je meer informatie over het arbeidsvoorwaarden, neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de voorwaarden voor deze vacature bij Sunparks.

Maar om je een idee te geven: we bieden je naast een marktconform salaris ook maaltijdcheques, eco-cheques en een hospitalisatieverzekering.

Ben jij een young professional en heb je interesse in deze vacature?

Reageer dan snel via de onderstaande ‘Solliciteer’ button of per email.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Petra Stok, Talent Acquisition Advisor, via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com of telefonisch via tel +31 (0) 10 49 89 830.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Samenvatting
Vacature: Finance Controller