OCMW Dessel zoekt een

Maatschappelijk assistent(e) tewerkstelling

BEDRIJF

OCMW Dessel

LOCATIE

Dessel

GEPLAATST OP

01-01-2018

Bedrijfsinfo

Het OCMW van Dessel is een groeiende organisatie die met een 60-tal medewerkers en een breed aanbod van diensten een belangrijke plaats inneemt in het welzijnsaanbod van de gemeente Dessel.

Klantvriendelijkheid, professionaliteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke waarden binnen de werking van het OCMW.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een bachelordiploma Sociaal Werk en beschikt over een rijbewijs B.
  • Wij zoeken iemand die sterk geïnteresseerd is in de sociale sector, geëngageerd, sociaal vaardig en flexibel is.
  • Ervaring in het werken met arbeidstrajectbegeleiding is een pluspunt.

Wij bieden U

  • Een boeiende en afwisselende job met een voltijds contract van onbepaalde duur, bruto maandloon tussen € 2.412,48 en € 4.064,97 (niveau B1-B2-B3),
  • 35 dagen jaarlijks verlof, glijdende werkregeling, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een fietsvergoeding.

Er zal eveneens een wervingsreserve worden aangelegd voor de duur van 2 jaar.

Voor meer informatie in verband met deze functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan u contact opnemen met Hafsa Baki, afdelingshoofd welzijn,

via tel. 014/38 90 44 of e-mail: hafsa.baki@ocmwdessel.be

Interesse? Bezorg uw sollicitatiebrief en CV, een kopie van uw diploma en een uittreksel uit het strafregister niet ouder dan 3 maanden uiterlijk op woensdag 31 januari 2018 aan Erik Gys, voorzitter OCMW, met de vermelding “sollicitatie maatschappelijk assistent(e) tewerkstelling”. Dit kan via een aangetekend schrijven, via e-mail (hafsa.baki@ocmwdessel.be) of tegen ontvangstbewijs op het Sociaal Huis ‘ De Pastorij’, Pastorijstraat 2, 2480 Dessel.

Samenvatting
Vacature: Maatschappelijk assistent(e) tewerkstelling