TUMAG bvba. zoekt een

Matrijzenmaker

BEDRIJF

TUMAG bvba.

LOCATIE

Turnhout

GEPLAATST OP

02-05-2018

Bedrijfsinfo

Tumag bvba is een ISO 9001-2008 gecertificeerde gereedschapmakerij gevestigd te Turnhout. Met een team van 30 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers is Tumag actief in de markt van spuitgietmatrijzen en gereedschappen voor de kunststofverwerkende industrie. Daarnaast ontwikkelen en vervaardigen wij fijnmechanische componenten voor de high tech industrie. Met een interne engineering, modern machinepark en eigen proefspuitmachines leveren wij klant-specifieke oplossingen voor de medische, verpakking, personal care, telecom en consumer electronics industrie over heel West-Europa. Naast kwaliteit, creativiteit en precisie is meer componenten technologie een kerncompetentie van Tumag.

Profiel

- TSO 3de graad Mechanische vormgevingstechnieken (of vergelijkbaar)
- Bij voorkeur enige kennis en ervaring binnen een technische produktieomgeving
- Kennis van tekeninglezen, verspaning, montagetechniek, materialen en vorm- en plaatstoleranties
- Gevoel voor zeer hoge nauwkeurigheden en inzicht in complexe samenstellingen

Functieomschrijving

- Samenstellen van diverse onderdelen tot een goed functionerende matrijs of gereedschap d.w.z.: Volgens werktekeningen kwaliteitsnormen en klantenspecificaties afwerken van onderdelen, onder meer ontbramen en polijsten, slijpen, boren, tappen e.d.
- Controleren van gereedschapsonderdelen en -samenstellingen, hiertoe verrichten van controle-metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen.
- Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning.
- Verrichten van werkzaamheden met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap.

Wij bieden U

Een uitdagende baan in een gezond en groeiend bedrijf
Een contract van onbepaalde duur waarbij je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Samenvatting
Vacature: Matrijzenmaker
Uren: Onbepaalde duur