Koninklijke Drukkerij EM. de Jong zoekt een

Prepress specialist

LOCATIE

Baarle-Nassau

GEPLAATST OP

01-12-2017

Bedrijfsinfo

Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, gevestigd in Baarle-Nassau, is een moderne grafische onderneming met als hoofdactiviteit het in grote oplagen vervaardigen van o.a. reclamedrukwerk en huis-aan-huis bladen. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over 8 rotatiepersen en 5 vellenpersen en 3 digitale drukpersen. Door innovatie en toepassing van hoogwaardige technologie heeft het bedrijf een solide positie weten op te bouwen. De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen zowel intern als extern.
Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

Prepress specialist

De afdeling Prepress productie, verzorgt in een team van ca. 20 medewerkers in verschillende ploegensystemen voor de orderstroom van ca. 800 orders per week tot drukgerede bestanden of platen.

Profiel

De kandidaat:
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde Bachelor studie richting grafisch/technisch. Kennis van colormanagement en verschillende softwarepakketten (ApogeeX, adobe cc e.d.) is een pré. U bent bereid om in onregelmatige diensten te werken.
Wij nodigen ook (aankomende) schoolverlaters van harte uit om te reageren.

Functieomschrijving

De functieomschrijving:
Als Prepress specialist verwerkt u orders volgens productieplanning in de prepress workflow (ApogeeX) voor alle persen (rotatie, vellen & digitaal). Hierbij controleert u de verwerkte orders op technische haalbaarheid, kwaliteit en juiste verwerking.

Wij bieden U

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals u van een modern grafische onderneming mag verwachten.

Samenvatting
Vacature: Prepress specialist
Uren: Bepaalde duur, Onbepaalde duur, Full-time