TUMAG bvba. zoekt een

Profielslijper

BEDRIJF

TUMAG bvba.

LOCATIE

Turnhout

GEPLAATST OP

23-02-2018

Bedrijfsinfo

Tumag bvba is een ISO 9001-2008 gecertificeerde gereedschapmakerij gevestigd te Turnhout. Met een team van 30 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers is Tumag actief in de markt van spuitgietmatrijzen en gereedschappen voor de kunststofverwerkende industrie. Daarnaast ontwikkelen en vervaardigen wij fijnmechanische componenten voor de high tech industrie. Met een interne engineering, modern machinepark en eigen proefspuitmachines leveren wij klant-specifieke oplossingen voor de medische, verpakking, personal care, telecom en consumer electronics industrie over heel West-Europa. Naast kwaliteit, creativiteit en precisie is meer componenten technologie een kerncompetentie van Tumag.

p>

Profiel

- TSO 3de graad Mechanische vormgevingstechnieken (of vergelijkbaar)
- Ervaring als conventioneel slijper of CNC slijper
- Nauwkeurig kunnen werken
- Flexibel ingesteld zijn

Functieomschrijving

- Profielslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken.
- Instellen en aflezen van de profielslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap.
- Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen.
- Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning.
- Onderhouden van de profielslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan.

Wij bieden U

Een uitdagende baan in een gezond en groeiend bedrijf
Een contract van onbepaalde duur waarbij je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Samenvatting
Vacature: Profielslijper
Uren: Onbepaalde duur