Gast bvba. zoekt een

PROJECTLEIDER WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN Bachelor of master bouwkunde

BEDRIJF

Gast bvba.

LOCATIE

Arendonk

GEPLAATST OP

07-12-2017

Bedrijfsinfo

Onze opdrachtgever, gevestigd in Arendonk, is een algemene aannemer die deel uitmaakt van een Nederlands concern. De firma realiseert volledige infrastructuurwerken zoals wegen, verkavelingen of bedrijfsterreinen en beschikt zowel over een ISO als VCA certificaat.

Naast een specialisatie in de aanleg van betonverhardingen profileert de firma zich meer naar de markt van projectontwikkelaars met een full service pakket.

Profiel

  • Je voltooide een hogere bouwkundige opleiding (bachelor of master) of staat door ervaring op een gelijkwaardig niveau.
  • Je kan terugblikken op 5 tot 10 jaar ervaring als werfleider of projectleider, bij voorkeur in de wegenbouw. Leidinggevende en communicatieve vaardigheden zijn naast organisatorische talenten essentieel in deze functie.
  • Tenslotte werk je heel zelfstandig, ben je een ‘teamplayer’ en denk je klantgericht.

Functieomschrijving

  • Je rapporteert aan de bedrijfsleiding, onderhoudt contact met opdrachtgevers en bent verantwoordelijk voor een deskundige uitvoering van infrastructuurwerken. Je plant een aantal wegenbouwkundige werken, inclusief riolering en stelt deze plannen tijdens de uitvoering bij.
  • Je bewaakt het vooropgesteld budget, volgt de kwaliteit op, vordert op een veilige manier, respecteert de vooropgestelde timing en overlegt met alle betrokken partijen, o.a. tijdens werfvergaderingen.
  • Je zorgt dat klanttevredenheid én een rendabele realisatie van een werf hand in hand gaan.

Wij bieden U

Naast een competitief salarispakket biedt onze opdrachtgever jou een ruime autonomie en verantwoordelijkheid in een gemoedelijke werksfeer met de mogelijkheid tot doorgroei.

Samenvatting
Vacature: PROJECTLEIDER WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN Bachelor of master bouwkunde