Groep Infrabo zoekt een

Projectverantwoordelijke wegen- en rioleringswerken (M/V) 


BEDRIJF

Groep Infrabo

LOCATIE

Westerlo

GEPLAATST OP

05-02-2018

Bedrijfsinfo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.

Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (industriële opdrachtgevers uit verschillende sectoren).

Profiel

Bij voorkeur beschik je over een ingenieursdiploma of heb je reeds enkele jaren ervaring in de sector. Kennis van het SB 250, een goede teamspirit en de wil om bij te leren zijn uw belangrijkste troeven.

Functieomschrijving

  • Je hebt interesse in water, wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van het openbaar domein en de hydraulische wereld op zich.
  • Je bent voor ons de ontwerper, maakt tevens het bestek en de meetstaat op in samenwerking met de assistent en de tekenaars.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en volgt je werven in uitvoering mee op, je rapporteert hierover en maakt de werfverslagen op.
  • Je bent een prima planner en zorgt dat je het budget en de kwaliteit niet uit het oog verliest.

Wij bieden U

Wij bieden u toffe en jonge collega’s die elkaar ondersteunen in een prima werksfeer.

Een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Een toekomstmogelijkheid in ons bedrijf door regelmatige bijscholing, workshops en kennisdagen.

Is uw interesse bij deze gewekt en wenst u meer info? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke: natalie.bunyan@infrabo.be of via 014/58.50.05

Samenvatting
Vacature: Projectverantwoordelijke wegen- en rioleringswerken (M/V)