Ecover method zoekt een

Technical Operator

BEDRIJF

Ecover method

LOCATIE

Malle

GEPLAATST OP

18-08-2017

Bedrijfsinfo

Wij zijn People Against Dirty. Wij doen gewoonweg alles anders. Wij zijn onbevreesde denkers, gekke professoren en avontuurlijke ontwerpers. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat zeep maken tot moedige ideeën, gedurfde uitvindingen en prachtige bellen leidt. Wij zijn klein, maar onze plannen zijn groots! Dat vraagt uiteraard om een creatieve, merkbewuste, ondernemende, oplossingsgerichte, teamgerichte, stoutmoedige doch gedisciplineerde én leuke werkomgeving.
In 2012 zijn twee ecologische schoonmaak iconen, Method en Ecover, samengegaan als People Against Dirty. Samen hebben wij grootse plannen om van onze wereld een schone, groene en kleurrijke plek te maken. En daarvoor hebben we jou nodig!

Profiel

Naast een goede technische kennis (mechanica, hydraulica, elektriciteit en PLC) heb je een vorklift rijbewijs in je bezit. Je hebt oog voor detail, bent niet bang om initiatief te nemen en werkt graag in een open team. Je werkt in een ploegensysteem (vroege/late en nacht) te Malle. Kennis van het Engels is een plus.

Functieomschrijving

Wij zijn momenteel op zoek naar:
TECHNICAL OPERATOR (M/V)
Binnen onze productie afdeling geef je technische ondersteuning aan de filling operatoren en zorg je ervoor dat alle productielijnen zonder storingen kunnen draaien. Je zorgt voor een snelle en efficiënte ombouw van de productielijn, lost storingen op en houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde veiligheidsvoorschriften. Samen met je collega’s technical operatoren zorg je voor efficiënte procedures en tracht je het aantal storingen/incidenten tot een minimum te beperken.

Wij bieden U

Naast een goede werksfeer bieden we een interessante job in een stabiele werkomgeving. Bovendien wordt het salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering. Je geniet ook van een shiftpremie en de sportievelingen, die met de fiets naar het werk komen, ontvangen een ruime fietsvergoeding.
INTERESSE? Stuur vandaag nog je cv en motivatiebrief naar els@peopleagainstdirty.com.

Samenvatting
Vacature: Technical Operator
Uren: Onbepaalde duur