Mighty Monday Consulting zoekt een

Technieker

LOCATIE

Dessel

GEPLAATST OP

13-12-2017

Bedrijfsinfo

Onze klant is een bedrijf actief in de wereld van koeltechnieken. Hun uitvalsbasis is in het hartje Kempen, vanuit hier uit helpen ze hun klanten op een kwalitatieve en flexibele manier te koelen.
Door hun continue groei zijn zij steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers of zelfstandigen die mee willen werken om topkwaliteit af te leveren bij de klanten.
Door hun diverse klantentypes hebben zij boeiende en variërende jobs in de fascinerende wereld van “koeltechnieken”.

Profiel

Je hebt een technisch opleiding (Koeltechniek, onderhoudstechnieken, elektriciteit). Of ondertussen werd je door je ervaring al een echte (koel)-technieker.
We zoeken iemand die zowel samen kan werken als alleen zijn mannetje kan staan en uitgedaagd wordt om de juiste oplossing te zoeken.
Je kan in gesprek gaan met de klant en hem de juiste service aanbieden. Spreekt werken in verschillende omgevingen je aan alsook steeds op zoek gaan naar de juiste oplossing voor hun klanten, dan ben jij wel hun toekomstige medewerker.

Functieomschrijving

Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren. Door een totaaloplossing (service en onderhoud) aan te bieden aan de klant, helpen we onze klanten beter te worden.

Wij bieden U

Wij beiden u een technologisch uitdagende functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief binnen een groeiende firma. Een aantrekkelijke en boeiende werkomgeving waar teamwork belangrijk is. We zorgen dat je vaardigheden verder kan ontplooien en je zelf verder ontwikkelen als (koel)-technieker. Daarnaast kunt u rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met interessante extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering.

Interesse?
Heb jij het geschikte profiel voor deze vacature? We zien je sollicitatie graag tegemoet via sollicitatie button. Je mag je brief en CV sturen naar eva@mightymondayconsulting.be
Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Eva Schildermans op 0494/548 939

Samenvatting
Vacature: Technieker
Uren: Onbepaalde duur, Full-time