Gemeente Beerse zoekt een

Verantwoordelijke applicatiebeheer B4-B5

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

GEPLAATST OP

10-01-2018

Bedrijfsinfo

Gemeente en OCMW Beerse zijn samen een boeiende lokale overheid. Wij kunnen rekenen op meer dan 350 collega’s die zich dagdagelijks inzetten voor de bijna 18 000 inwoners van onze gemeente. We zijn op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s om zich mee in te zetten.

Profiel

Je hebt minstens een bachelor-diploma op zak.

Functieomschrijving

Als verantwoordelijke applicatiebeheer vorm je een ICT-tandem met de verantwoordelijke infrastructuur en beheer je alle toepassingen die je collega’s van gemeente en OCMW dagdagelijks gebruiken. Je bent dan ook hun aanspreekpunt bij problemen en vragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie en configuratie van een mid-office CRM-systeem op het MS Dynamics 365-platform.
Je kan een project opstarten, leiden, begeleiden en tot een goed einde brengen. Eén van je eerste uitdagingen is alvast het uitbouwen van een nieuwe website voor gemeente en OCMW. Enige kennis van IT-infrastructuur is handig wanneer je problemen moet oplossen bij afwezigheid van je collega verantwoordelijke infrastructuur.

Wij bieden U

Als je bij ons start op niveau B4-B5 kan je rekenen op een vast loon van minimaal 2 782,03 euro bruto op basis van een voltijdse (38.00/38.00) tewerkstelling, maaltijdcheques van 7 euro, fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen.

Samenvatting
Vacature: Verantwoordelijke applicatiebeheer B4-B5
Uren: Onbepaalde duur, Full-time