H. Hartziekenhuis Mol zoekt een

VERPLEEGKUNDIGE GERIATRIE

LOCATIE

Mol

GEPLAATST OP

26-04-2018

Bedrijfsinfo

Als regionaal ziekenhuis op mensenmaat presteren wij bijzonder goed. In onze professionele kwaliteitszorg denken wij niet alleen aan de patiënten, maar ook aan onze eigen medewerkers. Op die manier creëren wij een vertrouwensrelatie en een gezonde sfeer waarin het aangenaam werken is. Om ons team van de afdeling geriatrie te versterken, zoeken wij een (m/v):
VERPLEEGKUNDIGE GERIATRIE
Onbepaalde duur – 100%

Profiel

Je bezit het diploma van verpleegkundige * Een bijzondere beroepsbekwaamheid of titel in de geriatrie is een pluspunt. * Je bent leergierig en bereid mee te werken aan vernieuwing * Je toont sterke interesse voor nieuwe technologieën * Je stelt een patiëntvriendelijke houding als prioriteit * Je werkt vlot samen met artsen en collega’s * Je bent ordelijk en nauwkeurig.

Functieomschrijving

Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho-sociale context. * Je werkt minimum 50% nachtshiften.

Wij bieden U

Een job in een moderne en groeiende organisatie * Salaris volgens barema’s Zorgnet Vlaanderen * Maaltijdcheques * Collegiale werksfeer.

Interesse? Stuur of mail je sollicitatiebrief met levensloop naar de dienst personeelszaken * Gasthuisstraat 1 te 2400 Mol * sollicitaties@azmol.be
Voor meer info kan je terecht bij Katleen Cuyvers op het nummer 014/712731.

Samenvatting
Vacature: VERPLEEGKUNDIGE GERIATRIE
Uren: Onbepaalde duur, Full-time