H. Hartziekenhuis Mol zoekt een

VERPLEEGKUNDIGE IZA - BEPAALDE DUUR

LOCATIE

Mol

GEPLAATST OP

23-08-2017

Bedrijfsinfo

Als regionaal ziekenhuis op mensenmaat presteren wij bijzonder goed. In onze professionele kwaliteitszorg denken wij niet alleen aan de patiënten, maar ook aan onze eigen medewerkers. Op die manier creëren wij een vertrouwensrelatie en een gezonde sfeer waarin het aangenaam werken is. Voor onze afdeling intensieve zorgen zijn wij op zoek naar een (m/v):
VERPLEEGKUNDIGE
Contract bepaalde duur van 1 juni tot en met 30 november 2017
Voltijds

Profiel

● Je bent houder van het diploma van verpleegkundige ● Je hebt een dynamische en leergierige ingesteldheid ● Je werkt actief mee aan een patiëntvriendelijke visie ● Je vertoont een sterke interesse in nieuwe informaticatoepassingen.

Functieomschrijving

● Je voert de verpleegtechnische en de medisch toevertrouwde handelingen uit op de afdeling intensieve zorgen in nauw overleg met de artsen, de hoofdverpleegkundige, verpleegkundigen en paramedici.

Wij bieden U

● Een job in een moderne en groeiende organisatie ● Salaris volgens barema’s Zorgnet Vlaanderen ● Maaltijdcheques ● Collegiale werksfeer ● Mogelijkheid voor het volgen van opleiding.
Interesse?
Mail je sollicitatiebrief met levensloop naar H. Hartziekenhuis, personeelszaken via sollicitaties@azmol.be voor 28 april 2017.
Voor inlichtingen kan je terecht bij Hilde Torfs, hoofdverpleegkundige intensieve zorgen, op het nummer 014/71 24 17.

Samenvatting
Vacature: VERPLEEGKUNDIGE IZA - BEPAALDE DUUR
Uren: Bepaalde duur, Full-time