H. Hartziekenhuis Mol zoekt een

VERPLEEGKUNDIGE SPOED/PIT

LOCATIE

Mol

GEPLAATST OP

26-04-2018

Bedrijfsinfo

Als regionaal ziekenhuis op mensenmaat presteren wij bijzonder goed. In onze professionele kwaliteitszorg denken wij niet alleen aan de patiënten, maar ook aan onze eigen medewerkers. Op die manier creëren wij een vertrouwensrelatie en een gezonde sfeer waarin het aangenaam werken is. Voor onze afdeling SPOEDGEVALLEN / PIT zijn wij op zoek naar een (m/v):
VERPLEEGKUNDIGE - Contract voltijds van onbepaalde duur

Profiel

● Je bent houder van het diploma van verpleegkundige ● Je volgde de opleiding intensieve zorgen en spoedgevallen of bent bereid deze opleiding te volgen ● Je hebt een dynamische en leergierige ingesteldheid ● Je werkt actief mee aan een patiëntvriendelijke visie ● Je vertoont een sterke interesse in nieuwe informaticatoepassingen.

Functieomschrijving

● Je werkt mee aan de uitbouw van onze afdeling spoedgevallen / PIT in samenwerking met het medisch diensthoofd, de hoofdverpleegkundige, verpleegkundigen en ondersteunende medewerkers

Wij bieden U

● Een job in een moderne en groeiende organisatie ● Salaris volgens barema’s Zorgnet Vlaanderen ● Maaltijdcheques ● Collegiale werksfeer ● Mogelijkheid voor het volgen van opleiding.
Interesse?
Stuur of mail je sollicitatiebrief met levensloop vóór 30/07/2017 naar H. Hartziekenhuis, personeelszaken,, Gasthuisstraat 1 te 2400 Mol of naar sollicitaties@azmol.be
Voor inlichtingen kan je terecht bij Jef Goris, hoofdverpleegkundige op het nummer 014/712430.

Samenvatting
Vacature: VERPLEEGKUNDIGE SPOED/PIT
Uren: Onbepaalde duur, Full-time