H. Hartziekenhuis Mol zoekt een

VERPLEEGKUNDIGE IDH

LOCATIE

Mol

GEPLAATST OP

18-09-2017

Bedrijfsinfo

Als regionaal ziekenhuis op mensenmaat presteren wij bijzonder goed. In onze professionele kwaliteitszorg denken wij niet alleen aan de patiënten, maar ook aan onze eigen medewerkers. Op die manier creëren wij een vertrouwensrelatie en een gezonde sfeer waarin het aangenaam werken is.
Om ons team te versterken, zoeken wij een (m/v):
VERPLEEGKUNDIGE
Voor het internistisch - oncologisch dagziekenhuis
Deeltijds 80%

Profiel

Je bent houder van het diploma van bachelor verpleegkundige. Je hebt bij voorkeur ervaring op een verpleegafdeling inwendige ziekten en/of oncologie. Je bent in het bezit van de bijzondere beroepstitel (BBT) ‘verpleegkundige gespecialiseerd in de oncologie’. Je werkt ordelijk, stipt en bent stressbestendig Je hebt een uitgesproken patiëntvriendelijke houding. Je bent competent en het aanleren van nieuwe technieken is voor jou een uitdaging. Je bent gemotiveerd en geëngageerd om de dienst verder uit te bouwen. Je bent flexibel en een teamplayer.

Functieomschrijving

Je staat in voor de verpleegkundige technische verstrekkingen en medisch toevertrouwde handelingen aan patiënten die opgenomen zijn en behandeld worden. Je bent tevens back-up van de secretariaatsmedewerker van het oncologisch dagziekenhuis.

Wij bieden U

Een contract van bepaalde duur van 1 jaar; na gunstige evaluatie wordt dit een contract van onbepaalde duur. Een job in een moderne en groeiende organisatie  Mogelijkheid voor het volgen van opleiding. Salaris volgens barema’s Zorgnet Vlaanderen, Maaltijdcheques, Collegiale sfeer, Fietsvergoeding.
Interesse?
Stuur of mail je sollicitatiebrief met levensloop naar H. Hartziekenhuis, personeelszaken ● Gasthuisstraat 1 te 2400 Mol ● sollicitaties@azmol.be

Samenvatting
Vacature: VERPLEEGKUNDIGE IDH
Uren: Bepaalde duur, Part-time