H. Hartziekenhuis Mol zoekt een

VERPLEEGKUNDIGEN FIT team

LOCATIE

Mol

GEPLAATST OP

05-09-2017

Bedrijfsinfo

Als regionaal ziekenhuis op mensenmaat presteren wij bijzonder goed. In onze professionele kwaliteitszorg denken wij niet alleen aan de patiënten, maar ook aan onze eigen medewerkers. Op die manier creëren wij een vertrouwensrelatie en een gezonde sfeer waarin het aangenaam werken is. Om een vlinderteam op te starten zijn wij op zoek naar (m/v):
VERPLEEGKUNDIGEN
Flexibel interventie team (FIT-team)
Contract onbepaalde duur – Voltijds en deeltijds

Profiel

Je bezit het diploma van verpleegkundige ● Je bent leergierig en bereid mee te werken aan vernieuwing ● Het werken op verschillende afdelingen zie je als een uitdaging die voor de nodige afwisseling zorgt ●Je toont sterke interesse voor nieuwe technologieën ● Je stelt een patiëntvriendelijke houding als prioriteit ● Je bent flexibel en werkt vlot samen met artsen en collega’s ● Je hebt zin voor verantwoordelijkheid ● Je bent ordelijk en nauwkeurig.

Functieomschrijving

● Je werkt als verpleegkundige op verschillende hospitalisatiediensten ter vervanging van langdurig zieke medewerkers ● Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho – sociale context.

Wij bieden U

● Een job in een moderne en groeiende organisatie ● Salaris volgens barema’s Zorgnet Vlaanderen ● Maaltijdcheques ● Collegiale werksfeer.
Interesse?
Stuur of mail je sollicitatiebrief met levensloop de dienst personeelszaken, Gasthuisstraat 1 te 2400 Mol ● sollicitaties@azmol.be.

Samenvatting
Vacature: VERPLEEGKUNDIGEN FIT team
Uren: Onbepaalde duur, Full-time, Part-time