Informatie

Waarom nog langer in die drukke ochtendspits al uw kostbare tijd verliezen naar uw job.

De Kempen is een regio met tal van boeiende jobs en vacatures voor alle werkzoekenden.

Kempenjob.be biedt werkgelegenheid dichtbij huis, dus via deze weg creëren wij een filevrije regio en u draagt uw steentje bij op ecologisch vlak. U kan zelfs met de fiets naar het werk.

Door de Kempische regionale werkaanbiedingen bij mekaar te brengen op 1 platform, krijgt men snel een overzicht van vacatures in de buurt.

Zo kan men in uw regio een leuke functie in het bedrijfsleven vinden.

Dus zoek niet langer werk buiten uw huidige woonplaats, werken en wonen gaan samen, zo bespaart u veel tijd door onderweg te zijn, bouwen aan qualitytime met uw gezin, familie begint hier.

Onze online vacaturesite biedt veel leuke en interessante jobs, niet alleen om en rond de hoofdstad van de Kempen, nl. Turnhout maar zowel de Noorderkempen, Geel, Brasschaat, Lier,… alle Kempische gemeentes komen aanbod zodat de echte Kempenaren dichtbij hun woonlocatie kunnen gaan werken.

Op Kempenjob.be kan men als werkzoekende vlot solliciteren en in contact komen met de droomjob van uw leven.

Als bedrijf krijgt u op Kempenjob.be de mogelijkheid om zelf vlot, gemakkelijk en budgetvriendelijk nieuwe vacatures te plaatsen, indien u graag geholpen wordt bij het creëren van een jobomschrijving, staat het Kempenjob-team voor u klaar.

Uw bedrijf in de kijker, dat kan, via de goedkope reclameformules op onze website. Wij helpen u graag verder om deze advertentiemogelijkheden toe te lichten.

Geluk en succes zijn dichterbij dan u denkt, namelijk in de Kempen!