Special Fruit zoekt een

Administratieve duizendpoot met IT affiniteit

LOCATIE

Meer

GEPLAATST OP

30-05-2018

Bedrijfsinfo

Special Fruit NV, met vestigingen in Meer (België) en Huelva (Spanje), levert verse bessen exoten en bijzondere groenten aan supermarktketens en groothandelaars in heel Europa.Onze 150 gepassioneerde medewerkers en innovatieve, ondernemende en klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat we het hele jaar door gezond fruit en groenten van topkwaliteit kunnen aanbieden. Wij kiezen resoluut voor duurzame leveranciers en de beste producten wereldwijd.

Profiel

• Je denkt op bachelor niveau
• Je bent commercieel en klantvriendelijk
• Je weet van aanpakken en houdt van resultaten neerzetten
• Je kan nauwkeurig werken en je bent graag met cijfers bezig
• Na je opleiding werk je efficiënt en zelfstandig
• Ervaring met Navision is een plus.
• Naast het Nederlands, kan je je vlot uitdrukken in het Engels

Functieomschrijving

Na een doorgedreven training on the job, waarbij we jou alle administratieve knepen van het vak bijbrengen, hou je onze database met de artikelen up to date en maak je zelf nieuwe artikelen aan. Je profiel en je ervaring zullen bepalen hoe lang je erover doet om dit onder te knie te krijgen.
Alsof dit nog niet gevarieerd genoeg zou zijn, leren we je alle knepen van het vak om de lay out te maken van de etiketten die op onze verpakkingen komen. Je moet daarbij voor ogen houden dat het visueel aantrekkelijk moet ogen en dat alle wettelijke verplichtingen op het etiket staan. Heb je enige affiniteit met IT, dan zal je ook dit onderdeel snel onder de knie krijgen.
Eens je up and running bent in deze zaken, mag er je er op termijn ook nog de aankoop van de verpakkingsmaterialen bijnemen. Je doet dit binnen de regels die met de leveranciers contractueel worden overeengekomen.

Wij bieden U

Een uitdagende job in een groeiend, innovatief en internationaal bedrijf met aandacht voor de ontwikkeling van de medewerkers. Een vaste job met groeimogelijkheden en een competitief salaris met extra legale voordelen.

Samenvatting
Vacature: Administratieve duizendpoot met IT affiniteit
Uren: Onbepaalde duur, Full-time