DCA NV. zoekt een

Arbeider Wegenbouw (regio Beerse/Merksplas/Lille)

BEDRIJF

DCA NV.

LOCATIE

Beerse

GEPLAATST OP

08-03-2018

Bedrijfsinfo

Met de tonnen ervaring en kennis die het de afgelopen jaren heeft vergaard wil DCA Infra de klant een gepaste oplossing bieden voor zijn project. Van grote openbare collectorwerken met als voornaamste klant Aquafin tot de aanleg van privéparkings kan DCA Infra dankzij zijn studiedienst en ervaren medewerkers doordacht te werk gaan. Het partner zijn met de klant in elk project is van groot belang. Ook de relatie met de buurtbewoners is ons erg dierbaar. DCA streeft niet alleen naar een persoonlijke aanpak met al haar klanten, maar ook met al haar medewerkers. Geen onnodige drempels maar een spontane en open visie, met de menselijke touch als centraal thema. Waar het verschil gemaakt wordt door mensen te verbinden in plaats van te onderscheiden. Een hechte familie
Bij DCA is het ‘goed voelen in de job’ een permanente prioriteit. Vanaf de eerste tot de laatste dag willen we dat onze mensen zich welkom voelen, zoals in een hechte familie. En in sommige gevallen kunnen we dat zelfs heel letterlijk nemen door de verschillende generaties die elkaar opvolgen binnen het bedrijf. Want tevreden werknemers trekken nieuwe krachten uit de familie- of vriendenkring aan.
Een belangrijke pijler van het persoonlijk personeelsbeleid is erkenning. Een correct loon naar werken onderstreept het respect en de waardering voor iedere medewerker. Maar ook het luisteren naar ambities en hierop inspelen met een groot pakket functionele opleidingen. Oog hebben voor jonge werkkrachten en hen via werkstages en deeltijds werk laten doorgroeien tot voltijdse DCA medewerkers. Of het omgekeerde: oudere werknemers activeren in een nieuwe functie die minder fysiek doorweegt, maar meer inpikt op hun jarenlange kennis en ervaring. Want ook dat is op een top een persoonlijke aanpak.

Profiel

- U spreekt voldoende Nederlands om opdrachten te begrijpen
- U kunt zelfstandig werken en functioneert goed in een klein team
- U werkt graag in de open lucht.
- Geen ervaring vereist
- Pluspunt: reeds ervaring in de wegenbouw

Functieomschrijving

- U zorgt voor het leggen van rioleringen, het plaatsen van borduren, klinkers en dallen.
- U zorgt voor het plaatsen van kolken en boordstenen.
- U werkt steeds op locatie op diverse werven in Vlaanderen.
- U wordt opgehaald door de ploegleider op vaste opstapplaatsen in de buurt van je woonplaats

Wij bieden U

- Contract van onbepaalde duur
- Voltijds dagwerk
- Verloning: competitief loon PC 124 + maaltijdcheques

Samenvatting
Vacature: Arbeider Wegenbouw (regio Beerse/Merksplas/Lille)
Uren: Onbepaalde duur