Gemeente Beerse zoekt een

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

GEPLAATST OP

12-06-2019

Bedrijfsinfo

De medewerkers van ons Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) staan tijdens het schooljaar paraat om kinderen van 2,5 tot 12 jaar op te vangen voor en na schooltijd. Tijdens de schoolvakanties voorzien zij opvang overdag.

Profiel

Als begeleid(st)er zorg je er in de eerste plaats voor dat de kinderen hun tijd in de opvang op een aangename manier doorbrengen. Hiervoor voorzie je activiteiten op maat van de kinderen of geef je hen de ruimte om zelf hun vrije tijd in te vullen. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor de ouders en durf je ook de ouders aanspreken wanneer er problemen zijn met hun kinderen. Wanneer de sfeer onder de collega’s goed zit, straalt dat af op de werking met de kinderen in de opvang.
De opvanguren vallen buiten de schooluren, dus verwachten we dat je bereid bent om in een onderbroken dienst te werken (s’ morgens en ’s avonds) en op schoolvrije dagen.

Functieomschrijving

Voor deze functie verwachten we dat je een diploma en attesten kan voorleggen zoals die door Kind en Gezin zijn voorgeschreven. Kom je pas van de schoolbanken? Dan is jouw kandidatuur ook zeker welkom!

Wij bieden U

Als begeleid(st)er bieden we jou een halftijds (19.00/38.00) contract van onbepaalde duur aan en een minimaal brutomaandloon van 927,35 euro.
Daarnaast kan je rekenen op maaltijdcheques van 7 euro, een fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen.
Je kan tot maximaal 12 jaar nuttige ervaring uit de privésector meenemen.

Samenvatting
Vacature: Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang
Uren: Onbepaalde duur, Part-time