Gast bvba. zoekt een

CALCULATOR

BEDRIJF

Gast bvba.

LOCATIE

Mol

GEPLAATST OP

21-06-2017

Bedrijfsinfo

Swinnen NV, gevestigd in Balen, is een algemeen bouwbedrijf met ongeveer 30 werknemers. De firma is zowel actief in industriebouw als in de openbare sector, waar uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitgevoerd worden. Swinnen NV is erkend in klasse 6 en is VCA gecertificeerd. Door de nodige flexibiliteit en de focus op kwaliteit zorgt de firma voor de tevredenheid van hun klanten en opdrachtgevers.
Omwille van de groei zoekt Swinnen NV een (m/v)

Profiel

Je beschikt over een hogere bouwkundige opleiding (bachelor of master) en hebt bij voorkeur enige ervaring in de bouwsector. Je bent flexibel, analytisch en gaat nauwgezet tewerk. Je kan vlot met een PC werken en hebt ervaring met zowel Office – toepassingen als met autocad. Kennis van bouwoffice (KPD) is een pluspunt.

Functieomschrijving

Je maakt kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen tot en met erkenningsklasse 6. Je analyseert lastenboeken, plannen en meetstaten. Je doet prijsaanvragen bij onderaannemers. Ook ben je verantwoordelijk voor de onderlinge vergelijking van offertes en ga je na of deze conform het lastenboek zijn. Je bekijkt welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

Wij bieden U

Swinnen NV biedt jou, naast een aantrekkelijk salarispakket met firmawagen, een boeiende functie met veel verantwoordelijkheid in een dynamische en jonge werkomgeving.
Interesse? Stuur dan jouw sollicitatie met curriculum vitae per e-mail naar Jan Geukens via jan.geukens@adviesbureaugast.be of telefoneer op 014 581329. Je mag rekenen op een snelle en discrete behandeling van jouw sollicitatie.

Samenvatting
Vacature: CALCULATOR
Uren: Onbepaalde duur