Corneel Geerts Transport zoekt een

Chauffeur C (Nationaal)  - Vilvoorde

LOCATIE

Vilvoorde

GEPLAATST OP

24-07-2018

Bedrijfsinfo

Corneel Geerts Transportgroup is een gevestigde waarde in de transportsector. Al sinds 1962 timmert de familie Geerts aan het succes van de onderneming. Ook vandaag de dag is het nog steeds een familiebedrijf, maar ondertussen wel met een sterk internationaal karakter en depots in Wijnegem, Maasmechelen, Beernem, Venlo en Vilvoorde.

Onze slogan: ‘Quality is a choice, service an art’

Profiel

Wij gaan op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C (code 95 in orde) en bij voorkeur een ADR-attest (of bereid dit te behalen). Je gezondheid laat het toe om de wagen zelf te laden en lossen. Je bent bij voorkeur 2-talig (NL-FR) aangezien je hoofdzakelijk in regio Brussel en het zuiden van België zal rijden.

Functieomschrijving

Voor het kantoor te Vilvoorde gaan we op zoek naar een chauffeur C met ADR attest of bereid om dit te behalen. Wij gaan op zoek naar versterking voor ons team in het fijnmazige distributienetwerk. Als chauffeur C bezoek je onze klanten. Je vertrekt dagelijks vanuit het depot in Vilvoorde. Elke ochtend ligt je planning voor je klaar (+/-20 stops/dag). Je laadt en lost zelf je vrachtwagen.

Wij bieden U

Wij bieden je een plaats aan binnen een stabiele werkomgeving met internationaal karakter. Je maakt deel uit van het Benelux team.
Je kan rekenen op een marktconform salaris.

Samenvatting
Vacature: Chauffeur C (Nationaal)  - Vilvoorde
Uren: Onbepaalde duur