Corneel Geerts Transport zoekt een

Chauffeur CE (Nationaal) - Vilvoorde

LOCATIE

Vilvoorde

GEPLAATST OP

24-07-2018

Bedrijfsinfo

Corneel Geerts Transportgroup is een gevestigde waarde in de transportsector. Al sinds 1962 timmert de familie Geerts aan het succes van de onderneming. Ook vandaag de dag is het nog steeds een familiebedrijf, maar ondertussen wel met een sterk internationaal karakter. Onze slogan: ‘Quality is a choice, service an art’

Profiel

Voor deze functie gaan wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE. Je beschikt over een attest ADR Basis (of bent bereid dit te halen) en vakbekwaamheid. Je kent de wegcode en reglementering ivm rij- & rusttijden als geen ander.

Je kan werken met een boordcomputer en hebt kennis van de belangrijkste transportdocumenten zoals CMRs en douanedocumenten.
Je bent klantgericht en draagt veiligheid hoog in het vaandel. Je bent flexibel naar werkuren toe.

Functieomschrijving

Om ons team in Vilvoorde te versterken gaan wij op zoek naar:
Chauffeur CE (+ ADR colli)

Als chauffeur werkt je nauw samen met de dispatchers en de collega’s in onze magazijnen.

Je staat in voor het leveren en ophalen van goederen bij onze klanten. Hierbij heb je aandacht voor het respecteren van de wegcode, de rij- & rusttijden en de werkinstructies. Je staat mee in voor het goed beheer van de nodige transportdocumenten van je vrachten.

In het algemeen hecht je veel belang aan de veiligheid van jezelf, je vrachtwagen en de andere weggebruikers.

Je hebt een goed contact met je collega’s van de dispatch-afdeling & het magazijn. Je zorgt voor een duidelijke communicatie met de verschillende afdelingen om op die manier een zo goed mogelijke dienstverlening te kunnen aanbieden aan onze klanten.

Wij bieden U

Een stabiele job in een bedrijf met familiale structuur, maar met internationaal karakter. We bieden een marktconforme verloning aan.

Samenvatting
Vacature: Chauffeur CE (Nationaal) - Vilvoorde
Uren: Onbepaalde duur