Gemeente Schoten zoekt een

Coördinator zorg en welzijn

LOCATIE

Schoten

Bedrijfsinfo

Het departement Samenleven biedt aan iedereen in Schoten dienstverlening die het leven aangenaam, inspirerend en zorgzaam maakt. De doelstelling is om doorheen al haar diensten ontmoeting tussen mensen te bewerkstelligen, om mensen samen te brengen. We zijn ervan overtuigd dat ontmoeting en wederzijds begrip dit aangename, zorgzame en inspirerende leven bevorderen.
De rol van het team zorg en welzijn bestaat er in om mensen in Schoten te ondersteunen om volop deel te nemen aan het leven, hun welzijn te bevorderen en hun zelfstandigheid in stand houden en/of vergroten, vooral voor hen die bijzondere begeleiding of zorg nodig hebben. De mogelijkheid bieden hun stem te laten horen zodat er rekening wordt gehouden met hun wensen en behoeften in alle geledingen van de organisatie.

Profiel

Om deel te kunnen nemen aan de selectieprocedure dien je aan onderstaande voorwaarden te voldoen:

  • Je bent houd(st)er van een bachelor diploma, een diploma van het hoger onderwijs van het korte type of een daarmee gelijkgesteld diploma. Beschik je niet over een bachelor diploma, dan wordt er een niveautest afgenomen in het assessment.
  • Je hebt 4 jaar ervaring in de sector zorg- en welzijn in een gelijkwaardige functie op B-niveau.

Functieomschrijving

Als coördinator Zorg en Welzijn ondersteun je het hoofd Zorg & Welzijn in het beleidsvoorbereidend werk voor de afdeling Zorg & Welzijn. De nadruk ligt daarbij op het zakelijke aspect. Je volgt de decreten en reglementen op en de financiële implicaties voor de afdeling. Anderzijds neem je een leidinggevende rol op en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de poetsdienst, de gezinszorg, de dienst pensioenen en premies en de medewerkers administratie en onthaal.

Voor de volledige functieomschrijving, verwijzen we jou graag door naar onze website: https://www.schoten.be/vacature

Wij bieden U

Loon
De verloning gebeurt op basis van de salarisschaal B4-B5.
 Minimum Bruto maandloon (4 jaar ervaring): 3.133,80 euro
 Beroepservaring uit de overheidssector wordt onbeperkt meegenomen.
 Relevante ervaring uit de privésector wordt eveneens meegenomen.

Andere voordelen
 maaltijdcheques van €6,5
 glijdende werkuren
 35 dagen betaalde vakantie en 14 feestdagen
 fietsvergoeding of tussenkomst openbaar vervoer voor woon-werkverkeer
 gratis hospitalisatieverzekering, interessante tarieven voor je gezinsleden
 ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 bedrijfssport

Selectieprocedure
De selectieproeven staan op punten. Je dient minimum 50% te behalen op elke proef om toegelaten te worden tot de volgende proef. Je dient minimum 60% te halen op het totaal van alle proeven om geslaagd te zijn.

Volgende onderdelen komen aan bod:
 Verkennend gesprek op 5 juni 2020. In het verkennend gesprek peilen we naar de motivatie en de interesse voor het werkterrein. Het profiel van de kandidaat wordt getoetst aan de vereisten van de functie. (15 punten)
 Selectiegesprek met case op 9 juni 2020. In het selectiegesprek testen we de voor de functie vereiste vaardigheden en praktische kennis door middel van een managementcase(s) die thuis voorbereid wordt en gepresenteerd wordt aan de jury. (50 punten)
 Assessment center bij extern selectiekantoor, moment wordt individueel afgesproken (35 punten)
Voor vragen rond de selectieprocedure kan je contact opnemen met Karen Ardies via 03 680 33 88 of karen.ardies@schoten.be

Hoe stel je je kandidaat?
Via de vacature op onze website kan je je kandidaat stellen via het invulformulier.
https://www.schoten.be/vacature

Samenvatting
Vacature: Coördinator zorg en welzijn
Uren: Onbepaalde duur, Full-time