Isaac zoekt een

Deep Learning Engineer

BEDRIJF

Isaac

LOCATIE

Eindhoven

GEPLAATST OP

05-07-2018

Bedrijfsinfo

Hallo, wij zijn ISAAC! Wij bouwen oplossingen voor complexe online vraagstukken op basis van internettechnologie. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld succesvolle webwinkels, serviceportalen, financiële aanvraagstraten, apps en middlewareoplossingen. ISAAC is een IT bedrijf met jonge, betrouwbare, relaxte en hoogopgeleide medewerkers waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.<

Profiel

Hier zie je jezelf in:
o (Bijna) afgeronde opleiding in Data Science, Fysica, Wiskunde, Econometrie
o Aantoonbaar brede interesse en nieuwsgierigheid
o Vanuit je WO ‘harde’-opleiding help je graag de rest van de team als zij er even niet uitkomen; Je houdt ook een oogje op sterktes en zwaktes van machine learning technieken.
o Programmeer-ervaring, liefst in een scripting taal zoals Python
o Vinden en omgaan met datasets, groot en klein: van vinden, tot opschonen en converteren zodat het bruikbaar wordt als trainingsmateriaal
o Blij worden van rapid prototyping, meepionieren en meedenken in wat er kan. Van concept tot een werkende applicatie (proof of concept)
o Enthousiasme om frameworks en APIs te ontdekken: bv. Tensorflow/Keras
o Naast zelf trainen ook koppelen met bestaande APIs (bv. Emotie/spraakherkenning van Watson, Google of Microsoft)

Functieomschrijving

Als deep learning engineer ben jij de trainer. Met deep learning en neurale netwerken, en machine learning in bredere zin, vertellen we niet meer hoe het moet. We geven vooral het juiste voorbeeld waaruit de machine zelf gaat leren wat er kan.

Jij speelt een bepalende rol in het opzetten en uitbouwen van onze nieuwe deep learning venture, SIMON. We zijn met een jong en startend team, volledig gesteund binnen de ISAAC organisatie. Onze missie is zelf-lerende systemen te brengen naar alle bedrijven & instellingen in de Benelux.

Samen met de rest van het team en onze klanten bedenken we nieuwe toepassingen. Vervolgens ga je, typisch in Python, een neuraal netwerk ontwerpen, de trainingsinformatie te verzamelen, en vervolgens trainen. Tenzij we uit een van de vele nieuwe frameworks, APIs en toolsets kunnen halen wat we nodig hebben. Dan doen we dat gewoon.

In dit snel bewegend veld volg je continu de nieuwste ontwikkelingen. Je draagt ook bij en geeft kennis door, zowel binnen ISAAC als erbuiten.

Wij bieden U

Naast het belangrijkste, een goed loon dat matched aan je kunnen, geen tijdsverspilling! In plaats van je te frustreren in de auto richting Antwerpen, kun je beter richting Eindhoven rijden; zo goed als altijd filevrij! Ook vanwege de glijdende uren kom je dus nooit te laat. Daarnaast bieden je we door middel van 10% studietijd tijdens werktijd, je de kans je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door conferenties te bezoeken, cursussen te volgen of tijdens onze eigen pizza-informatie-sessies. Gratis parkeren kan en een volledige woon- werkverkeervergoeding alsook een laptop van het werk ontbreken niet. Gezelligheid is troef bij ISAAC. Iedere middag kan je gebruik maken van het gratis eten dat voorzien wordt en gezamenlijk genuttigd wordt. Vrijdagnamiddag zijn er altijd After Work Drinks en om de zoveel tijd een Sjotterkbak- of Flipperkast toernooi.

Samenvatting
Vacature: Deep Learning Engineer
Uren: Onbepaalde duur, Full-time