Corneel Geerts Transport zoekt een

Expediteur Import/Export Frankrijk

LOCATIE

Beernem

GEPLAATST OP

16-10-2018

Bedrijfsinfo

Corneel Geerts Transportgroup is een gevestigde waarde in de transportsector. Al sinds 1962 timmert de familie Geerts aan het succes van de onderneming. Ook vandaag de dag is het nog steeds een familiebedrijf, maar ondertussen wel met een sterk internationaal karakter als lid van een Benelux en een Europees partnership. Daarnaast hebben we ondertussen verschillende filialen in Wijnegem, Beernem, Maasmechelen, Venlo en Vilvoorde.
Onze slogan: ‘Quality is a choice, service an art’

Profiel

  • Je bent geboren voor de logistieke wereld: je bent flexibel, kan oplossingsgericht en planmatig werken.
  • Klantgericht werken is voor jou evident. Bovendien ben je een echte teamplayer die vlot kan samenwerken met rechtstreekse collega’s, collega’s van andere filialen, magazijnmedewerkers en chauffeurs.
  • Je beschikt over een goede talenkennis NL, FR en ENG.

Functieomschrijving

Om ons team te versterken in het kantoor te Beernem gaan wij op zoek naar:

Expediteur met kennis Frans (M/V)

Als expediteur bsta je samen met je teamgenoten in voor alle import & export naar de regio Frankrijk. samen met je collega’s sta je in voor de verwerking van alle aanvragen, het opmaken van dagritten, contacten met klanten/chauffeurs/magazijnmedewerkers. Je hebt een heel aantal eigen vrachtwagens ter beschikking, maar zal ook beroep moeten doen op agenten/partners, prijsafspraken maken met hen en opvolging doen van hun opdrachten.

Wij bieden U

We bieden een marktconform verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen. Je komt terecht in een bruisend familiebedrijf met mooie ambities.

Samenvatting
Vacature: Expediteur Import/Export Frankrijk
Uren: Onbepaalde duur