Sunparks Kempense Meren zoekt een

Extra (gelegenheidswerker) Medewerker Wisselschoonmaak

LOCATIE

Mol

GEPLAATST OP

16-06-2018

Profiel

· Je beschikt over eigen vervoer om het park te bereiken; gebruik van openbaar vervoer tot daar is mogelijk maar is niet evident. Raadpleeg zeker de uurregeling van De Lijn alvorens te solliciteren om te checken of op tijd aanwezig zijn haalbaar voor je is.

· Je hebt oog voor orde en netheid, bent servicegericht en je kunt een hoog werktempo aan.

· Je kan je verstaanbaar uitdrukken in het Nederlands; daarnaast kan je ook leesbaar schrijven (i.f.v. invullen inventaris etc.).

· Kunnen fietsen is een vereiste! Je verplaatst je immers door het park met een dienstfiets.

Functieomschrijving

Als schoonmaakmedewerker zorg je er voor dat de eerste indruk van ons park optimaal is. Je maakt op maandag en vrijdag tussen 10u00 en 15u15 diverse vakantiehuisjes schoon. Daarnaast signaleer je mankementen, aan- en ontbreken van inventaris in het vakantiehuis en verricht je periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Je bent beschikbaar op maandag en vrijdag, andere dagen zijn afhankelijk van de aankomsten van gasten.

De hoofdtaken van de functie bestaan o.a uit:

· Verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden in de vakantiehuizen (denk hierbij aan stoffen, ragen, stofzuigen, bedden opmaken, badkamer en keuken poetsen etc.

· Verricht periodieke schoonmaakwerkzaamheden

· Registreert visueel merkbare defecten op storingsbon.

Wij bieden U

  • Als Extra/ gelegenheidswerker kun je het gehele jaar door ingeroosterd worden. De ene maand kan dit vaker zijn dan de andere maand.
  • Wil je graag vaste uren per week? Sunparks heeft nog een vacature voor de schoonmaak ‘Centrum & Aqua’ van 24 uren per week open staan en ook in de wisselschoonmaak hebben we contracten van 10 uren per week beschikbaar.

Samenvatting
Vacature: Extra (gelegenheidswerker) Medewerker Wisselschoonmaak