Van Oirschot zoekt een

Filiaalverantwoordelijke Houthalen

BEDRIJF

Van Oirschot

LOCATIE

Houthalen

GEPLAATST OP

12-06-2019

Bedrijfsinfo

De firma Van Oirschot is een technische groothandel voor producten in centrale verwarming en ventilatie, die handelt met professionele installateurs. Als KMO en tweede-generatie familiebedrijf vind je bij ons een open bedrijfscultuur waar de medewerkers kort bij elkaar en het management staan. Door jarenlange investeringen in de uitbouw van een sterk HR-beleid sta jij als medewerker met je persoonlijke ambities binnen onze organisatie voorop. Wij bieden onze werknemers dan ook een professionele en innovatieve werkomgeving: een dynamische werking met aandacht voor opleiding en ontwikkeling maar ook met aandacht voor jouw persoonlijke ambities.

Profiel

Wij zoeken een gedreven persoon met doorzettingsvermogen die verschillende kwaliteiten bundelt. Een teamspeler, met zin voor initiatief en uitdagingen, die resultaatgericht te werk gaat. Een commerciële ingesteldheid gekoppeld aan de nodige feeling of interesse voor het technische aspect van de job. Accuraat en vlot communiceren en werken met klanten en collega’s.

Functieomschrijving

Wij zijn momenteel op zoek naar een Filiaalverantwoordelijke voor ons filiaal te Houthalen. In deze functie ben je het centrale aanspreekpunt voor de klanten die in het filiaal komen. Wij verwachten van jou de nodige commerciële capaciteiten om, samen met de account-manager(s) en filiaalmedewerker(s), de Verkoop in het filiaal te stimuleren met als doel een meerverkoop te realiseren. Je staat ook in voor het dagelijkse beheer in je eigen filiaal. Daarnaast geef je de nodige technische ondersteuning aan de klanten. Je beantwoordt hun vragen en geeft waar nodig technisch advies.

Wij bieden U

Naast een familiebedrijf met open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken, bieden wij je het volgende aan :
•Marktconforme verloning
•Job met veel autonomie
•Werkweek van maandag tot vrijdag, geen weekendwerk

Samenvatting
Vacature: Filiaalverantwoordelijke Houthalen
Uren: Onbepaalde duur, Full-time