Isaac zoekt een

Front-end developer

BEDRIJF

Isaac

LOCATIE

Eindhoven

GEPLAATST OP

05-07-2018

Bedrijfsinfo

Hallo, wij zijn ISAAC! Wij bouwen oplossingen voor complexe online vraagstukken op basis van internettechnologie. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld succesvolle webwinkels, serviceportalen, financiële aanvraagstraten, apps en middlewareoplossingen. ISAAC is een IT bedrijf met jonge, betrouwbare, relaxte en hoogopgeleide medewerkers waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Profiel

Wij willen ons front-end team uitbreiden met iemand die niet terugdeinst van:
o JavaScript, ECMAScript 2015
o AngularJS, Knockout.js, jQuery, Twitter Bootstrap, Underscore
o HTML, CSS, SASS
o Gulp, Grunt, NodeJS/NPM, Composer, Bower, Git
o QUnit, Sinon, Jasmine, Selenium, Selenide
o Adobe suite, Axure
o Browsers, devices en platforms: IE, Edge, Firefox, Chrome, Android, iOS, OSX, Windows
o API development: REST, Swagger, RAML, Google API, AWS, Azure
o Best practices, development principles en design patterns zoals:
AMD, MVC, MVVM, IIFE, mobile first, OOP, factories, interfaces, promises

Functieomschrijving

Front-end development is een tak van sport die ontzettend hard blijft groeien. Het opzetten van een goed functionerende, responsive front-end met een goede usability is iets waar wij heel blij van worden.
Dit vereist dat onze developers zich niet alleen verstoppen in een browser, maar het hele ecosysteem rondom web development begrijpen en omarmen.

Bij ISAAC houd je je bezig met het in teamverband bouwen van fantastische front-ends gebaseerd op interactie- en grafische designs. Belangrijk: met name Javascript kent geen geheimen meer voor jou!

Wij bieden U

Naast het belangrijkste, een goed loon dat matched aan je kunnen, geen tijdsverspilling! In plaats van je te frustreren in de auto richting Antwerpen, kun je beter richting Eindhoven rijden; zo goed als altijd filevrij! Ook vanwege de glijdende uren kom je dus nooit te laat. Daarnaast bieden je we door middel van 10% studietijd tijdens werktijd, je de kans je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door conferenties te bezoeken, cursussen te volgen of tijdens onze eigen pizza-informatie-sessies. Gratis parkeren kan en een volledige woon- werkverkeervergoeding alsook een laptop van het werk ontbreken niet. Gezelligheid is troef bij ISAAC. Iedere middag kan je gebruik maken van het gratis eten dat voorzien wordt en gezamenlijk genuttigd wordt. Vrijdagnamiddag zijn er altijd After Work Drinks en om de zoveel tijd een Sjotterkbak- of Flipperkast toernooi.

Samenvatting
Vacature: Front-end developer
Uren: Onbepaalde duur, Full-time