Sunparks Kempense Meren zoekt een

Gastvriendelijke Schoonmaakmedewerker

LOCATIE

Mol

GEPLAATST OP

01-06-2018

Profiel

Voor deze functie zoeken wij enthousiaste kandidaten die:

  • Gevoel voor orde en netheid hebben.
  • Teamgericht zijn maar ook zelfstandig kunnen werken.
  • Gastvriendelijk zijn
  • De Nederlandse taal goed beheersen
  • Van fysiek aanpakken weten en stressbestendig zijn

Functieomschrijving

Heb je oog voor detail, ben je zelfstandig, gastvriendelijk en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze afdeling Housekeeping zorgt ervoor dat ons park er pico bello uitziet voor onze gasten, dag in, dag uit, het hele jaar rond! Samen met het team zorg je voor een goede eerste indruk en jouw werkzaamheden zijn voor ons daarom het visitekaartje van het park!

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de outlets in het centrum, de garderobe, het zwembad en de hotelkamers. Het betreft een parttime functie van ongeveer 16 uur per week. Er wordt gewerkt met een variërend maandrooster


Wat ga je doen:

Als medewerker Housekeeping Centrum/Zwembad verricht je verschillende schoonmaakwerkzaamheden binnen de afdelingen, je signaleert én meldt mankementen en vermissingen en je bent verantwoordelijk voor het verrichten van periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast bent je een echte gastheer/gastvrouw en staat onze gasten te woord bij vragen of problemen. Je werkt in een gezellig team en samen ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de afdelingen.

Wij bieden U

Werken bij Sunparks Kempense Meren betekent werken in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je komt terecht in een leuk team waar hard werken en plezier maken allebei belangrijk zijn. Je salaris is conform de CAO Recreatie en

daarnaast bieden wij zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals samen met je gezin gebruik maken van de vele personeelsvoordelen op onze parken!

Procedure

Iedereen, die belangstelling heeft voor deze functie en meent aan de gestelde eisen te kunnen voldoen, wordt uitgenodigd dit kenbaar te maken aan: Personeelszaken (werkenbijkempensemeren@groupepvcp.com)

Samenvatting
Vacature: Gastvriendelijke Schoonmaakmedewerker