Kaneka. zoekt een

Inspecteur elektrische installaties

BEDRIJF

Kaneka.

LOCATIE

Westerlo

GEPLAATST OP

07-08-2018

Bedrijfsinfo

Kaneka Belgium nv is een toonaangevend bedrijf in de chemische sector met 350 medewerkers. In onze vestiging in Westerlo-Oevel produceren en commercialiseren we hoogwaardige MBS en acrylaatpolymeren, vloeibare polymeren en lichtgewicht geschuimde kunststoffen, voor toepassingen in de bouw-, automobiel- en verpakkingsindustrie.
In al onze activiteiten staan innovatie, veiligheid en milieubewust denken voorop.

Profiel

 Je hebt een bacheloropleiding in één van de richtingen: elektrotechnieken, automatisatie, meet- en regeltechniek, elektronica, elektriciteit, onderhoudstechnieken
 Je hebt ervaring met keuringen van elektrische installaties en kennis van KB2012
 Je kan je plan trekken met kabelberekeningen (Caneco) en Eplan.
 Als teamspeler ben je communicatief sterk en kan je je kennis helder rapporteren en overbrengen.
 Je hebt een sterke dosis verantwoordelijkheidszin, een analytisch denkvermogen en je werkt steeds systematisch, nauwkeurig en oplossingsgericht.
 Je beschikt over een degelijke kennis van het Engels en MS Office

Functieomschrijving

Als E&I specialist zal je jezelf ontwikkelen tot specialist op het gebied van elektrische wetgeving en zelfstandig opvolgsystemen uitwerken en onderhouden. Je gaat de wettelijke richtlijnen omzetten naar praktische werkdocumenten voor je collega’s E&I techniekers, designers, etc… Je zal je kennis overbrengen op de plant door een duidelijke en gedreven communicatie. Je volgt de wetgeving en inspecties met betrekking tot E&I nauwgezet op en zorgt voor de aansluiting met ons zorgsysteem (ISO).
In deze nieuwe functie rapporteer je aan de Maintenance Manager E&I. Je werkt daarnaast nauw samen met de andere E&I functies zoals de Supervisor E&I, Technical Coördinator, Project Coördinator E&I, techniekers etc….

Wij bieden U

Een afwisselende functie in een stabiel en groeiend internationaal Japans bedrijf. Een filevrije werkomgeving. Een degelijke basisverloning met uitgebreide extralegale voordelen. Een intensieve startopleiding en regelmatige vervolgtrainingen om verder te professionaliseren.

Samenvatting
Vacature: Inspecteur elektrische installaties
Uren: Onbepaalde duur