Corneel Geerts Transport zoekt een

IT Support

LOCATIE

Wijnegem

GEPLAATST OP

25-06-2018

Bedrijfsinfo

Corneel Geerts Transportgroup is een gevestigde waarde in de transportsector. Al sinds 1962 timmert de familie Geerts aan het succes van de onderneming. Ook vandaag de dag is het nog steeds een familiebedrijf, maar ondertussen wel met een sterk internationaal karakter en depots in Wijnegem, Maasmechelen, Beernem, Venlo en Vilvoorde.
Onze slogan: ‘Quality is a choice, service an art’

Profiel

Wij zoeken een flexibele multitasker, met een goede IT basis en goede communicatieve skills. Je voelt je thuis in een familiale bedrijf waar we een no-nonsense cultuur hanteren. Onze collega moet beschikken over voldoende doorzettingsvermogen. 9-to-5 bestaat niet in onze sector en je wordt dagdagelijks geconfronteerd met een bepaalde niveau aan operationele stress.

Functieomschrijving

Als deel van ons IT team help je collega’s bij de grootste en kleinste IT problemen/vragen. Tot je takenpakket behoort onder andere het aanmaken account, installeren van apps voor de chauffeurs, beheer en onderhoud telefooncentrale, het oplossen van kleine IT technische zaken etc… Dit takenpakket is niet limitatief en wordt uiteraard verder aangevuld in functie van de evolutie in de job en de noden in het bedrijf.
Je werkt grotendeels vanuit Wijnegem, maar bezoekt soms ook de andere sites om collega’s verder te helpen.

Wij bieden U

We kunnen je een afwisselende job aanbieden binnen een familiale cultuur. Aan uitdagingen geen gebrek!

Samenvatting
Vacature: IT Support
Uren: Onbepaalde duur