Isaac zoekt een

Java Developer (Medior)

BEDRIJF

Isaac

LOCATIE

Eindhoven

GEPLAATST OP

05-07-2018

Bedrijfsinfo

Hallo, wij zijn ISAAC! Wij bouwen oplossingen voor complexe online vraagstukken op basis van internettechnologie. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld succesvolle webwinkels, serviceportalen, financiële aanvraagstraten, apps en middlewareoplossingen. ISAAC is een IT bedrijf met jonge, betrouwbare, relaxte en hoogopgeleide medewerkers waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Profiel

Wij willen ons Java development team uitbreiden met iemand die zich zeer comfortabel voelt bij:
o Java en Java Enterprise Edition
o API’s, REST, webservices
o SQL, transactions
o Application servers zoals JBoss EAP, Oracle WebLogic, Apache Tomcat
o Continuous integration, automated testing
o Performance, security, clean code
o Samenwerken met front-end developers en infraspecialisten

Functieomschrijving

ISAAC is echt een Java-specialist. We richten ons graag op de complexere problemen en zorgen voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen op basis van moderne technieken.
We houden ons bezig met integratievraagstukken, Single-Sign-On oplossingen, het aanbieden van API’s, microservices, IoT-koppelingen en nog veel meer;
bij ons houd je je bezig met het bedenken, uitwerken en implementeren van dergelijke technieken. Efficiëntie, beveiliging en kwaliteit staan hierbij voorop.

Wij bieden U

Naast het belangrijkste, een goed loon dat matched aan je kunnen, geen tijdsverspilling! In plaats van je te frustreren in de auto richting Antwerpen, kun je beter richting Eindhoven rijden; zo goed als altijd filevrij! Ook vanwege de glijdende uren kom je dus nooit te laat. Daarnaast bieden je we door middel van 10% studietijd tijdens werktijd, je de kans je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door conferenties te bezoeken, cursussen te volgen of tijdens onze eigen pizza-informatie-sessies. Gratis parkeren kan en een volledige woon- werkverkeervergoeding alsook een laptop van het werk ontbreken niet. Gezelligheid is troef bij ISAAC. Iedere middag kan je gebruik maken van het gratis eten dat voorzien wordt en gezamenlijk genuttigd wordt. Vrijdagnamiddag zijn er altijd After Work Drinks en om de zoveel tijd een Sjotterkbak- of Flipperkast toernooi.

Samenvatting
Vacature: Java Developer (Medior)
Uren: Onbepaalde duur, Full-time