Isaac zoekt een

Junior Project Manager

BEDRIJF

Isaac

LOCATIE

Eindhoven

GEPLAATST OP

05-07-2018

Bedrijfsinfo

Hallo, wij zijn ISAAC! Wij bouwen oplossingen voor complexe online vraagstukken op basis van internettechnologie. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld succesvolle webwinkels, serviceportalen, financiële aanvraagstraten, apps en middlewareoplossingen. ISAAC is een IT bedrijf met jonge, betrouwbare, relaxte en hoogopgeleide medewerkers waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Profiel

Wij willen ons projectmanagementteam uitbreiden met iemand die een feest van herkenning heeft bij dit lijstje:
o Minimaal hbo werk- en denkniveau; bij voorkeur richting technische bedrijfskunde, ICT & Business of gelijkwaardig
o Rond de 3 jaar werkervaring
o Affiniteit met IT-projecten en vooral interesse in Virtual Reality en Artificial intelligence
o Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
o Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
o Kennis van projectmanagementmethoden; met name Agile
o No-nonsense organisatietalent
o Planner en Go-getter
o Pragmatisch probleemoplosser
o In bezit van rijbewijs B

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een Junior Project Manager die voor ISAAC VR en SIMON projecten gaat begeleiden.
Als Project Manager bij ISAAC VR en SIMON werk je samen met jonge teams en ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van een projectplan en het ontzorgen van het projectteam. Je bent iemand die meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht kan houden en daar geen stress van krijgt.
Je begeleidt en adviseert je klanten tijdens de uitvoering van je projecten en zorgt voor goede in- en externe communicatie, waardoor jouw projecten altijd op tijd en binnen budget opgeleverd worden!

Wij bieden U

Naast het belangrijkste, een goed loon dat matched aan je kunnen, geen tijdsverspilling! In plaats van je te frustreren in de auto richting Antwerpen, kun je beter richting Eindhoven rijden; zo goed als altijd filevrij! Ook vanwege de glijdende uren kom je dus nooit te laat. Daarnaast bieden je we door middel van 10% studietijd tijdens werktijd, je de kans je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door conferenties te bezoeken, cursussen te volgen of tijdens onze eigen pizza-informatie-sessies. Gratis parkeren kan en een volledige woon- werkverkeervergoeding alsook een laptop van het werk ontbreken niet. Gezelligheid is troef bij ISAAC. Iedere middag kan je gebruik maken van het gratis eten dat voorzien wordt en gezamenlijk genuttigd wordt. Vrijdagnamiddag zijn er altijd After Work Drinks en om de zoveel tijd een Sjotterkbak- of Flipperkast toernooi.

Samenvatting
Vacature: Junior Project Manager
Uren: Onbepaalde duur, Full-time