UPS zoekt een

Koerier Chauffeur met rijbewijs C

BEDRIJF

UPS

LOCATIE

Lummen

GEPLAATST OP

24-07-2018

Bedrijfsinfo

UPS, het grootste koerierbedrijf ter wereld, stelt meer dan 407.000 mensen te werk. In België hebben we 800 medewerker in dienst. Reeds 99 jaren lang verleent onze onderneming de beste service tegen de beste prijs. Dagelijks verzorgt UPS 13 miljoen zendingen naar alle uithoeken van de wereld. Daar staan een indrukwekkend wagenpark en een luchtvloot van wereldkaliber garant voor. Maar wat ons echt onderscheidt van onze concurrenten is onze zorg voor onze werknemers. Zeg nu zelf: wie anders dan UPS kan je zoveel kansen bieden in een internationale en uitdagende werkomgeving? UPS is zeer goed bereikbaar met het opbenbaar vervoer. Voor meer info, neem een kijkje op onze website www.ups.com

Profiel

* Je bent klantvriendelijk en stipt;
* Je kan zelfstandig werken en beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
* Je bent een betrouwbare en stressbestendige persoon;
* Je bent flexibel, nauwgezet en plichtbewust ingesteld;
* Je beschikt over goede communicatievaardigheden in het Frans en het Nederlands met kennis van het Engels;
* Je beschikt minimum 2 jaar over een rijbewijs C + code 95, alsook de nodige rijervaring.
* Je hebt een goed orientatievermogen;

Functieomschrijving

Je verzorgt de levering en de ophaling van pakketten bij onze klanten. Zo snel en veilig mogelijk, want als geen ander besef jij dat in onze business betrouwbaarheid - samen met service - het verschil maakt. Voor jou is het vanzelfsprekend dat de verkeersregels gerespecteerd worden, en dat veiligheid een prioriteit is.

Wij bieden U

Bediende contract met aantrekkelijk salaris en extra legale voordelen. ( maaltijdcheques, groepsverzekering, extra vakantiedagen, ... )

Samenvatting
Vacature: Koerier Chauffeur met rijbewijs C
Uren: Onbepaalde duur, Full-time