Isaac zoekt een

Magento Developer

BEDRIJF

Isaac

LOCATIE

Eindhoven

GEPLAATST OP

04-09-2018

Bedrijfsinfo

Hallo, wij zijn ISAAC! Wij bouwen oplossingen voor complexe online vraagstukken op basis van internettechnologie. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld succesvolle webwinkels, serviceportalen, financiële aanvraagstraten, apps en middlewareoplossingen. ISAAC is een IT bedrijf met jonge, betrouwbare, relaxte en hoogopgeleide medewerkers waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Profiel

Momenteel bestaat onze PHP chapter uit ruim 15 enthousiaste PHP’ers. Ter versterking van deze chapter zijn wij nu op zoek naar een Magento Developer.
ISAAC is een PHP-expert met tientallen succesvolle grote applicaties en complexe websites op haar naam. Voor klanten als Winkelstraat, Baderie zetten we dagelijks de beste oplossingen in op het gebied van performance, usability en conversion. Externe systemen ingericht voor productbeheer, point-of-sales en voorraadbeheer koppelen we probleemloos aan onze op Magento gebaseerde webshops. Bij ons houd je je bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van functionaliteiten van de applicaties van onze klanten. Dit doe je samen met een team van de allerbeste PHP- en front-end developers.

Functieomschrijving

Knik jij mee bij dit profiel?
• Magento;
• PHP (en alles wat erbij komt kijken);
• Kennis van Drupal8 en Shopware;
• Symfony projecten;
• MySQL;
• API’s, REST, webservices;
• ElasticSearch en andere ELK-stack componenten;
• Performance, security en clean code;
• Werken in één of meerdere klantteams.

Wij bieden U

Naast het belangrijkste, een goed loon dat matched aan je kunnen, geen tijdsverspilling! In plaats van je te frustreren in de auto richting Antwerpen, kun je beter richting Eindhoven rijden; zo goed als altijd filevrij! Ook vanwege de glijdende uren kom je dus nooit te laat. Daarnaast bieden je we door middel van 10% studietijd tijdens werktijd, je de kans je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door conferenties te bezoeken, cursussen te volgen of tijdens onze eigen pizza-informatie-sessies. Gratis parkeren kan en een volledige woon- werkverkeervergoeding alsook een laptop van het werk ontbreken niet. Gezelligheid is troef bij ISAAC. Iedere middag kan je gebruik maken van het gratis eten dat voorzien wordt en gezamenlijk genuttigd wordt. Vrijdagnamiddag zijn er altijd After Work Drinks en om de zoveel tijd een Sjotterkbak- of Flipperkast toernooi.

Samenvatting
Vacature: Magento Developer
Uren: Bepaalde duur, Full-time