BMB Bouwmaterialen zoekt een

MEDEWERKER BETONCENTRALE

LOCATIE

Hamme

Bedrijfsinfo

BMB is gegroeid uit vijf regionale familiebedrijven. En dat merken onze klanten aan onze service. Want onze 200 medewerkers spreken de taal van de lokale ondernemer. We kennen de lokale bouwmarkt en weten dus precies wat de bouwprofessionals nodig hebben.

We voelen ons betrokken bij het project en delen onze passie voor bouwmaterialen met de klant. Tegelijk werken de nu negen BMB-vestigingen open en transparant samen. We delen onze kennis met elkaar én met onze klanten. Omdat we geloven dat iedereen beter wordt van constructieve samenwerking.

We zijn op zoek naar ondernemende collega’s die hier mee hun schouders willen onder zetten.

Profiel

  • Je steekt graag de handen uit de mouwen
  • Je bent klantvriendelijk
  • Veilig werken staat bovenaan je prioriteitenlijstje
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de bouwsector
  • Je kan werken op zaterdagvoormiddag
  • Je kan rijden met een heftruck en wiellader

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van de betoncentrale die je op termijn ook zelf kan bedienen. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier verder. Wij voorzien indien nodig een interne opleiding.

Wij bieden U

Jouw salaris wordt bepaald door jouw kennis, kunnen en ambitie. Daarnaast krijg je 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen per jaar en ontvang je een medewerkerskorting op ons assortiment aan bouwmaterialen.

Ben je tot hier geraakt? Dan hebben we ongetwijfeld je aandacht! Stuur nu jouw motivatie met CV naar jobs@bmb-bouwmaterialen.be

Samenvatting
Vacature: MEDEWERKER BETONCENTRALE
Uren: Full-time