OCMW Dessel zoekt een

Medewerker gezinszorg (m/v) - tijdelijk vakantieperiode 2018

BEDRIJF

OCMW Dessel

LOCATIE

Dessel

GEPLAATST OP

27-07-2018

Bedrijfsinfo

Het OCMW van Dessel is een groeiende organisatie die met een 63-tal medewerkers en een breed aanbod van diensten een belangrijke plaats inneemt in het welzijnsaanbod van de gemeente Dessel. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke waarden binnen de werking van het OCMW.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma dat toegang geeft tot het beroep van verzorgende in de thuiszorg zoals o.a. een diploma TSO in de richting sociaal technische wetenschappen, gezondheids- en welzijnswetenschappen, leefgroepenwerking,...een diploma BSO in de richting thuis- en bejaardenzorg/zorgkundige, kinderzorg,... of een certificaat/diploma uit het volwassenenonderwijs in de richting polyvalent verzorgende/thuis- en bejaardenzorg,...
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Wij zoeken iemand die sterk geïnteresseerd is in de sociale sector, geëngageerd, sociaal vaardig en flexibel is.

Functieomschrijving

Als zorgkundige bied je hulp aan gezinnen, bejaarden en hulpbehoevenden die niet voldoende in staat zijn hun huishoudelijke werkzaamheden naar behoren te vervullen (o.a. ten gevolge van lichamelijk en/of geestelijke ongeschiktheid te wijten aan ziekte, leeftijd of bijzondere sociale omstandigheden). Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of biedt ondersteuning aan bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

Wij bieden U

Een boeiende en afwisselende job met een tijdelijk voltijds contract van één maand voor de maand augustus 2018, bruto voltijds maandloon tussen € 1.889,55 en € 3.179,46 (niveau C1-C2), maaltijdcheques en een fietsvergoeding.
Voor meer informatie in verband met deze functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan u contact opnemen met Shanna Denys, verantwoordelijke gezinszorg, via tel. 014/38 90 31 of e-mail: shanna.denys@ocmwdessel.be
Interesse? Bezorg uw sollicitatiebrief en CV, een kopie van uw diploma en een uittreksel uit het strafregister niet ouder dan 3 maanden uiterlijk op dinsdag 31 juli 2018 aan Hafsa Baki, afdelingshoofd welzijn, met de vermelding “sollicitatie medewerker gezinszorg vakantieperiode”. Dit kan via een aangetekend schrijven, via e-mail (hafsa.baki@ocmwdessel.be) of tegen ontvangstbewijs op het Sociaal Huis ‘De Pastorij’, Pastorijstraat 2, 2480 Dessel.

Samenvatting
Vacature: Medewerker gezinszorg (m/v) - tijdelijk vakantieperiode 2018
Uren: Bepaalde duur