METALLO BELGIUM NV. zoekt een

Onderhoudselektricien Volcontinu (M/V)

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

‘Metallo Belgium N.V. is van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je aan ons DNA. Wij recycleren complexe secundaire materialen en brengen zo metalen terug in de waardeketen. Hiermee maken we de cirkel rond. Onze slagzin ‘Furnace of Innovation’ is er bovendien niet voor niets.
Door onze unieke technologie en metallurgische expertise, uitgevonden en gerealiseerd door onze eigen ingenieurs, slagen we erin om de impact van onze activiteiten op mensen, milieu en klimaat te minimaliseren.
Kan je niet wachten om te weten hoe jij hieraan kan bijdragen? Lees dan verder …

Profiel

Wij hechten veel belang aan je vaardigheden en attitude, dus jij….
° neemt actief deel binnen het eigen team en werkt mee aan een goede sfeer;
° neemt taken van collega’s over ingeval van ziekte, vakantie of afwezigheid;
° draagt en deelt kennis bij ploegoverdracht, onthaal en/of opleiding van een nieuwe collega;
° hebt veiligheidsbesef voor jezelf en je collega’s tijdens de uitvoering van de dagelijkse taken;
° hebt aandacht voor afval en milieu;
° kan de rust en overzicht bewaren als er verschillende storingen op hetzelfde moment binnenkomen;
° werkt mee aan een transparante communicatie: duidelijkheid scheppen, wie, wanneer, waar,...
° luistert naar de operatoren of werknemers die een machine dagdagelijks besturen, hun advies kan jou wellicht op weg zetten naar de juiste oplossing.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een onderhoudselektricien ter ondersteuning van ons onderhoudsteam. Ben je in het bezit van een A2 diploma en bij voorkeur een Bachelor diploma Elektriciteit/Elektromechanica? Heb je een prima kennis van elektriciteit en plc technieken? Ben je gepassioneerd door techniek en zie je elke storing als een uitdaging die je graag samen met je collega’s oplost? Heb je de drang om om door te werken tot je de oplossing hebt gevonden en kan je de nodige rust bewaren bij het zoeken naar een oplossing voor complexe storingen?
Dan zijn we wellicht op zoek naar jou, want jij…..
° voert de correctieve onderhoudswerken uit zoals het herstellen van kabels, het vervangen van plc onderdelen, het in dienst stellen van machines, het lezen en interpreteren van plc’s en het verwijderen van fouten, het installeren van schakelaars…;
° bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve onderhoudswerken zoals het uitvoeren van niveaumetingen, kwaliteitscontroles op bekabeling, motoren, enz..;
ondersteunt de productie door een uitval aan machines te beperken en zo snel mogelijk op te lossen;
° beschikt over een goede basiskennis van mechanica, meet en regeltechnieken en frequentsturingen;
° hebt basiskennis van het Microsoft Office pakket;
° bent sterk in het lezen en interpreteren van technische plans;
° hebt geen hoogtevrees
° kan handleidingen lezen in het Engels, Frans en Duits.

Wij bieden U

Werken bij ons betekent werken in een uitdagende, dynamische omgeving. Metallo Belgium N.V. is een middelgrote onderneming met internationale vertakkingen. We hechten veel belang aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast bieden we een competitief verloningspakket incl. maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, e.a. aangepast aan je competenties en ervaring. Je zal werken in een tof team met een collegiale en informele werksfeer. Je kan elke dag met volle goesting vlot naar je werkplek rijden via een filevrije route. (30-40 minuten vanuit Antwerpen-Centrum of West-Limburg)

Samenvatting
Vacature: Onderhoudselektricien Volcontinu (M/V)
Uren: Onbepaalde duur, Full-time