DCA NV zoekt een

Onderhoudsmecanicien

BEDRIJF

DCA NV

LOCATIE

Beerse

GEPLAATST OP

25-03-2019

Bedrijfsinfo

DCA streeft naar een persoonlijke aanpak met al haar medewerkers. Geen onnodige drempels maar een spontane en open visie, met de menselijke touch als centraal thema. Waar het verschil gemaakt wordt door mensen te verbinden in plaats van te onderscheiden. Dat uit zich in een bijzonder familiale sfeer, regelmatige groepsactiviteiten (samen quizzen, samen sporten, ...).

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma Technisch secundair onderwijs, optie automechanica, elektromechanica, etc. Je hebt minimum 5 à 10 jaar ervaring in onderhoud en herstellen van wegenbouw- of gelijkaardige machines. Eenvoudig laswerk kunnen uitvoeren is een pluspunt. Je begrijpt en spreekt Nederlands en bent in het bezit van een rijbewijs type C.

Functieomschrijving

In samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke, bent je verantwoordelijk voor het onderhoud, de depannages en de herstellingen van machines en voertuigen van de werf. Je staat in voor het nazicht van machines en maakt een diagnose van de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden of herstellingen. Je kan herstellingen uitvoeren zowel op mechanisch als elektrisch vak. Je voert ook depannages uit op de werven. Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke

Wij bieden U

Je maakt deel uit van een team van gedreven collega’s en kan rekenen op de zekerheid van een stabiel bedrijf in volle expansie met aandacht voor de individuele werknemer in een aangename werkomgeving. Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur in de bouwsector, een opleidingsprogramma, een aantrekkelijk salarispakket dat aangevuld wordt met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Samenvatting
Vacature: Onderhoudsmecanicien
Uren: Full-time