Van Oirschot zoekt een

Orderpicker Herentals

BEDRIJF

Van Oirschot

LOCATIE

Herentals

GEPLAATST OP

08-10-2018

Bedrijfsinfo

De firma Van Oirschot is een technische groothandel voor producten in centrale verwarming en ventilatie, die handelt met professionele installateurs. Als KMO en tweede-generatie familiebedrijf vind je bij ons een open bedrijfscultuur waar de medewerkers kort bij elkaar en het management staan. Door jarenlange investeringen in de uitbouw van een sterk HR-beleid sta jij als medewerker met je persoonlijke ambities binnen onze organisatie voorop. Wij bieden onze werknemers dan ook een professionele en innovatieve werkomgeving: een dynamische werking met aandacht voor opleiding en ontwikkeling maar ook met aandacht voor jouw persoonlijke ambities.

Voor ons Logistiek centrum te Herentals zijn we momenteel in het kader van het drukke seizoen dat voor de deur staat op zoek naar extra orderpickers.

Profiel

- Je hebt een eerste ervaring in orderpicking

- Je bent bereid om in een ploegensysteem te werken :
* 06u00 - 14u00
* 14u00 - 22u00

Functieomschrijving

- Je staat in voor het picken van onze goederen (radiatoren, ketels, installatiemateriaal, ...)

- Je staat in voor het klaarzetten van onze goederen voor transport, zowel naar klanten als naar onze filialen.

Wij bieden U

Je komt terecht in een familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken. Van Oirschot biedt een job met optie vast, een marktconforme verloning en full time tewerkstelling (van maandag tot vrijdag).

Bent u het talent dat wij zoeken?
Stuur dan snel uw sollicitatiebrief + CV door t.a.v. Greet Mulders, Gareelmakersstraat 6-8, 2200 Herentals of mail naar jobs@vanoirschot.be.

Samenvatting
Vacature: Orderpicker Herentals
Uren: Full-time