Bolckmans zoekt een

Ploegbaas-afwerker ruwbouw

BEDRIJF

Bolckmans

LOCATIE

Antwerpen

GEPLAATST OP

11-10-2018

Bedrijfsinfo

Wegens een toename in het werkvolume wensen we een nieuwe afwerkploeg op te starten.

Omwille van deze reden zijn we op zoek naar een ploegbaas-afwerker.

Profiel

  • U hebt geen hoogtevrees, kan werken met een telescoophoogwerker en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Functieomschrijving

  • Als ploegbaas-afwerker ruwbouw leidt, coördineert en voert u de afwerkingswerkzaamheden op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn.
  • Uw takenpakket bestaat uit het plaatsen van diverse plooistukken (L-, U-, Z-profielen), kitwerken, plaatsen van afvoerbuizen, herstellen van (cellen)betonpanelen, plaatsen van dorpels in blauwe steen en het afstellen van druklagen. Ook bent u bereid om mee te helpen bij het monteren van constructies/wandbeplating en kan u op dit gebied kleinere werken zelfstandig tot een goed einde brengen.Als ploegbaas leidt u deze werken, doet de taakverdeling en stuurt uw ploegleden aan, dit steeds met oog voor veiligheid, kwaliteit en snelheid. Verder controleert u de werken en rapporteert u aan de werfleiding.
  • Wij voorzien een camionette volledig uitgerust met alle gereedschap voor deze functie zodat u steeds rechtstreeks vanuit uw woonplaats naar onze werven kan rijden.

Wij bieden U

Waarom kiezen voor Bolckmans?

U werkt in een toekomstgericht en toonaangevend bouwbedrijf dat ruimte creëert zodat mensen zich kunnen ontwikkelen en waar het aangenaam werken is. Bovendien kan elke nieuwe medewerker rekenen op een interne opleiding.
Bij Bolckmans krijgt u reële doorgroeimogelijkheden en kunt u desgewenst kiezen voor jobrotatie.
Verder bieden wij een competitief salarispakket met extralegale voordelen.
Geen passende vacature gevonden ? Geen nood, spontane sollicitaties zijn ook altijd welkom. Stuur je CV met begeleidende motivatiebrief naar info@bolckmans.be en u hoort nog van ons.

Samenvatting
Vacature: Ploegbaas-afwerker ruwbouw