Facilicom Group nv. zoekt een

Polyvalent Technieker Regio Gent-Brussel-Antwerpen

LOCATIE

Antwerpen

GEPLAATST OP

25-09-2018

Bedrijfsinfo

Facilicom is één van de bekendste spelers in Europa van de facilitaire
dienstverlening. Wij onderscheiden ons met onze gespecialiseerde bedrijven: GOM, Facilicom Facility Solutions, Prorest bedrijfscatering, Trigion Security, Axxicom en Axxi4You dienstencheques. Als bedrijf in volle expansie telt Facilicom ruim 30 000 medewerkers in België, Nederland, Engeland en Ierland.

Facilicom Hard Services maakt deel uit van Facilicom Facility Solutions (FS).Facilicom Solutions (FFS) is gespecialiseerd in het beheer van facilitaire diensten en kan een bedrijf bijstaan zowel in projectfase (o.a. consultancy, audit, assessment) als in contractfase (o.a. office management, technisch beheer, Estate Management).
Facilicom Hard Services is met zijn 100-tal werknemers een gevestigde waarde binnen de Belgische arbeidsmarkt die bedrijven een volledig servicepakket voor hun gebouwen, gebouwomgevingen en technische installaties kan aanbieden. Preventieve en curatieve onderhoudscontracten, klusjesdienst on site of op afroep, elektriciteit, loodgieterij, schrijnwerkerij, groenvoorziening, winteronderhoud, algemene infrastructuurwerken, projectcoördinatie …
De hoofdzetel van Facilicom Hard Services is gevestigd in Aartselaar.

Profiel

• Je bent idealiter woonachtig in de driehoek Gent, Brussel en Antwerpen aangezien de meeste opdrachten zich in die grote regio situeren.
• Je bezit idealiter een opleiding A2 of B2 elektromechanica, elektriciteit, elektronica of gelijkwaardig door ervaring.
• Je werkt graag zelfstandige en neemt graag verantwoordelijkheid
• Je bent plichtsbewust en klantgericht. Je beseft dat niet alle klussen op voorhand kunnen worden ingepland maar toont net op die momenten je gedrevenheid
• Je bezit een analytisch denkvermogen en zin voor verantwoordelijkheid.
• Rijbewijs B

Functieomschrijving

Als polyvalent technieker wordt je verantwoordelijk voor het uitvoeren van werken bij onze klanten. Het gaat hem zowel projecten, onderhouds- en herstelingswerken.

Wij bieden U

Als Technieker bieden wij jou:
• Werken bij een bedrijf met een resultaatgerichte professionele cultuur, waar met gerichte opleidingen het beste uit de medewerkers gehaald wordt en waar de individuele prestatie op waarde wordt geschat.
• In een dynamische werkomgeving in een financieel gezond en groeiend bedrijf, waar we beseffen dat onze mensen het verschil maken.
• Een marktconform salaris, afhankelijk van je competenties en je ervaring, inclusief extralegale voordelen.

Samenvatting
Vacature: Polyvalent Technieker Regio Gent-Brussel-Antwerpen
Uren: Onbepaalde duur