ACD NV. zoekt een

Predicitef analyst

BEDRIJF

ACD NV.

LOCATIE

Essen

GEPLAATST OP

10-09-2018

Bedrijfsinfo

ACD - Meedenken op maat !
Haven van Antwerpen
Dienstverlening aan de industrie op het vlak van maintenance is reeds sinds 1989 de core business van ACD. Doorheen de jaren van oprichting tot nu zijn de structuur, het volume en de taken van ACD flink geëvolueerd. ACD nv groeide van een eenmanszaak tot een MKB. Haar dienstverlening ontwikkelde zich bovendien van zuiver engineering naar hands-on maintenance.

De activiteiten van ACD worden tegenwoordig in 4 afdelingen ingedeeld:

Mechanisch onderhoud
Predictief onderhoud
Piping en constructie
Machinebouw
De evolutie van ACD bracht ook een verschuiving en een uitbreiding van risico’s met zich mee. Het is dan ook van uiterst groot belang dat ACD ook op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu mee groeide en blijft groeien naar de noden die zich stellen. ACD mikt dan ook op een hoge normering qua veiligheid, vandaar haar VCA Petro-certificaat.

Veiligheid is een zaak voor iedereen. ACD wenst dan ook langdurige relaties op te bouwen met haar werknemers, onderaannemers, partners en klanten gericht op een betrouwbare, veilige samenwerking. Bij ACD werkt men niet met oogkleppen op, maar heeft men oog voor de veiligheid van zichzelf en de medewerkers om zich heen.

Profiel

• Je behaalde een bachelor/master diploma in een technische richting
• Je beschikt over een goed gehoor
• Je hebt geen hoogtevrees
• Je bent klantvriendelijk ingesteld en kan constructief meedenken naar oplossingen.
• Je bent bereid de knepen van het vak te leren en kennis op te doen door ervaring.
• Je fungeert goed in team, maar kan ook zelfstandig en autonoom werk uitvoeren.
• Je bent kritisch, steeds met het oog op een degelijke oplossing en analyse. Je moet op een besluitvaardige manier werken naar een oplossing, waarbij rekening gehouden moet worden met achterliggende problemen.
• Je bent in staat om een probleem, situatie of proces te ontleden en de herkomst en samenhang van de verschillende componenten te begrijpen, signaleren en herkennen. Je moet verbanden kunnen leggen tussen al deze gegevens. Je moet beslissingen kunnen nemen, door het nemen van acties of door een duidelijke mening uit te spreken.
• Je stelt hoge eisen aan kwaliteit en streeft steeds naar verbetering van product of prestaties.
• Je bent communicatief sterk om complexe problemen eenvoudig uit te leggen, zowel mondeling, als in verslagvorm.

Functieomschrijving

Als predictief analyst voer je metingen en analyses uit teneinde technische adviezen te formuleren aan klanten (bedrijven) over de toestand en werking van hun machines en installaties, voornamelijk op mechanisch vlak. Dit advies laat de klant toe een gericht en kostenbesparend onderhoudsbeleid te voeren.
Je hebt een CAT II behaald (trillingsmetingen) en kan zowel routematige metingen, als trouble shootingen uitvoeren. Deze moeten zowel gemeten, geanalyseerd als in een gestructureerd en overzichtelijk verslag gegoten worden. Soms zal een mondelinge uiteenzetting of een extra verduidelijking noodzakelijk zijn om problemen op te volgen of iets te verduidelijken. Wanneer er een schade opgelopen is, moet er een schadeonderzoek en verbeteringsvoorstel gedaan worden.

Predicitief onderhoud is niet enkel gebaseerd op trillingsmetingen, maar zal gecombineerd worden met thermografie (infraroodmetingen), smeertechnieken, ultrasoonmetingen, meerkanaalsmetingen, debietsmetingen, schadeanalyses, continue bewakingssystemen. Kennis over PI procesbeheerssystemen (online), geeft een meerwaarde.

Wij bieden U

• een aangename werkomgeving in een sterke KMO met groeipotentieel
• een boeiende voltijdse functie
• een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen
• een no-nonsense bedrijfscultuur
• een complementair team met expertise op verschillende vakgebieden
• veilige werkomstandigheden volgens VCA Petro

Heeft u interesse in deze functie of u wenst meer informatie?
Wij ontvangen graag uw mail via personeel@acdnv.be.

Samenvatting
Vacature: Predicitef analyst
Uren: Full-time