Van Oirschot zoekt een

Programmeur

BEDRIJF

Van Oirschot

LOCATIE

Herentals

Bedrijfsinfo

De firma Van Oirschot is al meer dan 50 jaar een technische groothandel voor producten in centrale verwarming, ventilatie en sanitair, die handelt met professionele installateurs. We maken voor onze klanten dagelijks het verschil in service en snelheid, doordat we lokaal sterk verankerd zijn met 10 vestigingen in België. Het logistiek hart van ons bedrijf, namelijk het distributiecentrum met meer dan 10.000 verschillende artikelen, ligt momenteel nog in Herentals. In 2021 verhuizen we naar een gloednieuw distributiecentrum in Olen.
We zijn een familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar de medewerkers kort bij elkaar en het management staan. De bedrijfswaarden van Van Oirschot zijn: klantgerichtheid, werken in team, motivatie & verantwoordelijkheid, veiligheid en orde & netheid. Wij bieden onze medewerkers een professionele en innovatieve werkomgeving: een dynamische werking met aandacht voor opleiding en ontwikkeling maar ook met aandacht voor je persoonlijke ambities. Hiervoor hebben we het project ‘Van Oirschot Going Forward’ in het leven geroepen, waarbij we nog meer gaan inzetten op werving & selectie, work-life balance, onthaal en VTO (Vormingen, Trainingen, Opleidingen).
Met trots staan we, mede dankzij onze gemotiveerde medewerkers, in de top 5 binnen onze sector. Nu zijn we op zoek naar een nieuwe gemotiveerde medewerker binnen onze dienst IT te Herentals.

Profiel

● Bachelor informatica.
● Minimum 5 jaar werkervaring in software development.
● Interesse in het automatiseren van bedrijfsprocessen en ERP.
● Kennis van Microsoft SQLServer development stack (SSIS, SSAS, SSRS, Power BI) en SQL-kennis, bij voorkeur Transact-SQL voor ontwikkeling van views, functies en stored procedures.
● Kennis van .NET, C# (.NET Core, EF, REST APO, swagger, json), DWH data modelling en Python.

Functieomschrijving

Ter versterking van ons IT-team te Herentals zijn we op zoek naar een programmeur. Je vormt een belangrijke partner van de verschillende interne afdelingen (sales, logistiek, aankoop), probeert samen met hen de noden te begrijpen en dit om te zetten in programmatie binnen QlikView. Concreet betekent dit:
● Je analyseert de behoeftes en de vragen die je krijgt vanuit de business. Je bepaalt dus de behoeftes, samen met de IT manager, en stelt de juiste prioriteiten.
● Je staat in voor de verdere uitbouw en het optimaliseren van connecties vanuit het ERP-pakket naar ander toepassing zoals onze webshop, ActiveCampaign, etc.
● Je staat ook mee in voor het onderhoud van en het aanbrengen van de nodige optimalisaties binnen de ¨Power BI tool.
● Je houdt de business voldoende op de hoogte op vlak van de voortgang van de verschillende projecten en staat in voor een kwaliteitsvolle oplevering.

Wij bieden U

Je komt terecht in een snelgroeiend en innovatief familiebedrijf met een open bedrijfscultuur, waar collega’s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken. Bij Van Oirschot ben je als medewerker geen nummer want een persoonlijke aanpak vinden we belangrijk. We bieden een job met veel autonomie en uitdaging evenals een marktconform salarispakket en dat vlakbij de deur. Je hoeft dus ’s morgens niet meer in de file te staan om op tijd op je werk te geraken.
Maak daarnaast gebruik van ons Flex Income Plan en je kan zelf je extralegale voordelen kiezen, bv. een fiets leasen, je hospitalisatieverzekering laten terugbetalen, etc. Op vrijdag stoppen we om 16u met werken zodat je maximaal van het weekend kan genieten. Tijdens de koude wintermaanden voorzien we onze medewerkers op dinsdag en donderdag van een heerlijk kopje verse soep.

Samenvatting
Vacature: Programmeur
Uren: Onbepaalde duur, Full-time