Belle Aqua bvba zoekt een

PROJECTLEIDER

BEDRIJF

Belle Aqua bvba

LOCATIE

Antwerpen

GEPLAATST OP

05-11-2018

Bedrijfsinfo

BelleAqua is gevestigd te Wuustwezel.

We ontwerpen, fabriceren, plaatsen en onderhouden waterzuiveringsinstallaties in eigen beheer. Zo bieden wij een totaaloplossing voor het stockeren, verpompen en zuiveren van diverse waterstromen: afvalwater, proceswater en hemelwater.

Profiel

Je behaalde een diploma industrieel - of burgerlijk ingenieur richting bouwkunde/landmeten en je beschikt bij voorkeur over een 5 -tal jaar relevante ervaring in de wegenbouw. Naast een goede kennis van de MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang. Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidszin. Daarnaast denk je klantgericht, en ben je organisatorisch en technisch sterk op uw domein.

Functieomschrijving

Als projectleider heb je de leiding over meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken. Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel, het inkoopbeleid en de keuze van eventuele onderaannemers. Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget. Daarnaast begeleid je de ploegbazen, zie je toe op de productiviteit van je teams, communiceer je met verschillende interne diensten en vertegenwoordig je het bedrijf tegenover externe partijen.

Wij bieden U

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden. Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop, smartphone, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Contact via mail tav. Eline Van Bavel (hr@belleaqua.be)

Samenvatting
Vacature: PROJECTLEIDER