Isaac zoekt een

Quality Assurance Engineer

BEDRIJF

Isaac

LOCATIE

Eindhoven

GEPLAATST OP

04-09-2018

Bedrijfsinfo

Hallo, wij zijn ISAAC! Wij bouwen oplossingen voor complexe online vraagstukken op basis van internettechnologie. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld succesvolle webwinkels, serviceportalen, financiële aanvraagstraten, apps en middlewareoplossingen. ISAAC is een IT bedrijf met jonge, betrouwbare, relaxte en hoogopgeleide medewerkers waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Profiel

Wij zoeken een gedreven QA engineer. De stabiliteit, performance, veiligheid en onderhoudbaarheid van onze complexe Java en Cloud Native integratie- en front-end projecten zijn essentieel voor onze klanten; daarom is QA net zo belangrijk als het software-ontwerp en de -development zelf. ISAAC’s software zit altijd op het kritieke pad van belangrijke processen, en de uitdagingen zijn stevig: miljoenen financiële transacties; honderdduizenden gebruikers; data met enorme waarde, en toffe gebieden als sign-on security, web front-ends, content syndication en de wereld van IoT.

Als QA engineer werk je samen met de rest van het team aan projecten voor klanten zoals ’s werelds grootste online payment providers, luchthavens, grote retailers en innovatieve spelers op het vlak van artificial intelligence en data. Daarbij is bijna elk project weer bijzonder op zijn eigen manier. Jij richt je in onze agile projectteams op QA-techniek; tooling, automation, aanpak, scripting, performance, repeatability en continuous integration, -improvements en -enhancement zijn jouw specialisme.

Functieomschrijving

Als Quality Engineer binnen ISAAC hou jij je bezig met:
• Het bespreken van de architectuur van een project qua testbaarheid, en het voorstellen van veranderingen waar nodig.
• Overleg met product owners en domeinspecialisten bij klanten betreffende gewenste functionaliteit én de business-doelstellingen daarachter
• Het opstellen van testplannen en -scripts
• Automation, test tooling en het beheer daarvan
• Bewaken van de (automatische) uitvoering van tests en de rapportages daaromheen. Tevens het verbeteren van die rapportages.
• Bewaken en verbeteren van de over-all kwaliteit van ISAACs opgeleverde software
• In overleg met security- en architectuurspecialisten steeds verder verbeteren van het QA proces, de afhandeling daarvan en het mede vormgeven aan mogelijke vervolgstappen. Samen brengen we ISAAC naar een hoger plan.
• Het flexibel omspringen met testen in een agile scope: je gaat zelf op zoek naar zaken die al opgepakt kunnen worden, en bent de primaire owner van het bepalen van je plan per sprint. Hierover hou je ook scrummaster en project manager op de hoogte.

Wij bieden U

Naast het belangrijkste, een goed loon dat matched aan je kunnen, geen tijdsverspilling! In plaats van je te frustreren in de auto richting Antwerpen, kun je beter richting Eindhoven rijden; zo goed als altijd filevrij! Ook vanwege de glijdende uren kom je dus nooit te laat. Daarnaast bieden je we door middel van 10% studietijd tijdens werktijd, je de kans je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door conferenties te bezoeken, cursussen te volgen of tijdens onze eigen pizza-informatie-sessies. Gratis parkeren kan en een volledige woon- werkverkeervergoeding alsook een laptop van het werk ontbreken niet. Gezelligheid is troef bij ISAAC. Iedere middag kan je gebruik maken van het gratis eten dat voorzien wordt en gezamenlijk genuttigd wordt. Vrijdagnamiddag zijn er altijd After Work Drinks en om de zoveel tijd een Sjotterkbak- of Flipperkast toernooi.

Samenvatting
Vacature: Quality Assurance Engineer
Uren: Bepaalde duur, Full-time